Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

A murit Georgeta Ludescu, asistentă medicală la Spitalul Județean

Georgeta Ludescu, asistentă medicală în Secția obstetrică-ginecologie a Spitalului Județean, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani. Trista veste a îndurerat nespus rudele, colegii, prietenii, dar și pe pacienții care, într-un anumit moment din viață, au cunoscut-o și acum și-o amintesc  drept „un suflet blând”, „un bun profesionist”, „o doamnă deosebită”. Delicată şi de bună cuviinţă, cu dragoste şi dăruire faţă de familie și faţă de toţi semenii, Georgeta Ludescu a fost un model și pentru membrii comunității parohiale a soțului său, preotul Iulian Virgiliu Teodor Ludescu.

Trecerea la cele veșnice a asistentei Georgeta Ludescu vine după un șir nefast de decese care au avut loc în ultima vreme, în rândul colegilor de breaslă ai acesteia. De parcă cineva ar fi făcut un groaznic contract în care moartea își cere tributul, una dintre colegele Georgetei Ludescu se întreabă: „Oare în fiecare lună trebuie să ne plece un coleg, colegă? Anul trecut, din august, se pare că cineva a făcut un contract. George Lăcustă, Margareta Apostu, Ștefan Miuța, Gheorghe Tătăruș, Ionel Chiru…. Am vrut să cred că lista s-a terminat, dar se pare că și acest an ne aduce lacrimi, nu în ultimul rând o întrebare fără răspuns: de ce? De ce se întâmplă atât de devreme?… Dumnezeu să-i ierte!”

Pe pagina de Facebook a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, filiala Vrancea, colegii doamnei Georgeta Ludescu au publicat un emoționant mesaj de condoleațe:
„Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri…
Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie regretul!
Gena (Georgeta Ludescu), îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre!
Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!”

Cei care vor să își ia rămas bun de la doamna Georgeta Ludescu o pot face începând de duminică după-amiază, când trupul neînsuflețit va fi depus la Capela bisericii Sfântul Mina din Focșani. Înmormântarea va avea loc marți, la ora 12.30.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?