Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

FOTO: Vrei să vezi spectacole de calitate? Hai la Teatrul Municipal Focșani

Când ai fost ultima dată la teatru? Dacă a trecut destul de mult timp de la ultima „porție de râs‟, atunci hai la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia‟ Focșani. Pe 17 ianuarie 2023, de la ora 19:00, actorii Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Valentin Teodosiu, Luminița Erga, Gabriel Vatavu și Eva Cosac vă așteaptă la „Steaua fără nume‟. „Începem anul cu un titlu care reușește de foarte multă vreme să bucure publicul din România, indiferent de montare sau distribuție. Au existat nenumărate viziuni regizorale și adevărate minuni actoricești ce-au încântat publicul pe parcursul vremii. Dar cum în teatru scrierile bune au resurse inepuizabile de mesaj și prospețime, iată că textul lui Mihail Sebastian – «Steaua fără nume», revine pe scena Municipalului sub bagheta regizorală ce aparține lui Vlad Zamfirescu. Cât despre distibuție, ce să mai spunem… mare! Prețul unui bilet este 130 de lei. Pentru informații și rezervări sunați la numărul: 0731 021 769‟, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Teatrului Focșani.

O oră de liniște‟ … la teatru

Ți-ai făcut planuri pentru marți, 7 februarie 2023? Dacă nu, hai la „O oră de liniște‟, o comedie de Florian Zeller în regia lui Răzvan Săvescu. „«O oră de liniște» este povestea lui Michel, doctor stomatolog reputat, care descoperă într-o piață de vechituri din Paris legendarul album al lui Neil Youart, «Me, myself and I», pe care îl caută de ani de zile. În timp ce vrea să asculte în liniște în sufrageria lui prețiosul album, lumea întreagă pare să se împotrivească micii lui bucurii: soția alege tocmai acest moment pentru a-i face o mărturisire neașteptată, fiul său sosește pe neașteptate, prietenul lui cel mai bun îi bate la ușă cu o veste proastă, vecinul îl deranjează, instalatorul îi inundă apartamentul, amanta lui decide să-i dezvăluie totul soției sale, în timp ce mama lui îl tot sună pe mobil. Manipulator, mincinos și fundamental egocentric, Michel este gata să facă orice pentru a avea pace și, în sfârșit, să se bucure de o mică oră de liniște. Spectacolul va avea loc în Sala teatrului la ora 19:00. Preț bilet: 100 de lei‟, transmit reprezentanții Teatrului Focșani.

De Ziua Îndrăgostiților, hai la teatru

Vreți să petreceți Ziua Îndrăgostiților la Teatrul Focșani? Vă așteaptă „o comedie de zile mari‟. „La 400 de ani de la nașterea lui Molière, spectacolul «Don Juan» este readus în fața publicului într-o adaptare modernă de către celebrul regizor Cristian Pepino care, cu umorul caracteristic, îl aduce pe cuceritorul din Sevilla în 2023 pentru a-și încerca și acum farmecele asupra doamnelor, într-o traducere și adaptare fără egal. Așadar, dacă de Ziua Îndrăgostiților doriți și un spectacol pe măsura cuplului dumneavoastră, nu ezitați să vă faceți un cadou din vreme! 14 februarie 2023, sala Teatrului, ora 19:00, preț bilet 80 de lei‟, este mesajul postat pe Facebook-ul Teatrului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?