Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Elevi, părinți și profesori de la Colegiul Pedagogic Focșani l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la copii nevoiași

Vă amintiți cu ce bucurie despachetați un cadou atunci când erați copii?! Ei bine, în Ajunul Crăciunului, câțiva elevi de clasele primare de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret‟ Focșani, alături de părinți, cadre didactice și directorul instituției, profesoara Natașa Simion, au reușit să aducă bucuria pe chipul câtorva copii nevoiași din Bolotești. Acțiunea caritabilă s-a desfășurat în cadrul programului de Strategie Națională de Acțiune Comunitară (SNAC) – „Ajută-l pe Moș Crăciun!‟, marcând totodată „Ziua internațională a voluntariatului‟.

Ghidându-ne după motto-ul: «cu cât dăruiești altora mai multă bucurie, cu atât mai multă bucurie va intra în viața ta», în Ajunul Crăciunului am mers cu hăinuțe și dulciuri la Asociația «Sfânta Sofia» din Bolotești și la câteva familii nevoiașe din aceeași localitate. În acest proiect caritabil, coordonat de mine și de prof. Simion Natașa, directorul Colegiului Pedagogic «Spiru Haret» Focșani, s-au mobilizat eficient cadrele didactice, elevii și familiile acestora, cărora le mulțumim. Elevii au participat cu mult interes și au oferit din puținul pe care îl au, hăinuțe și dulciuri unor copii care aveau atât de multă nevoie de un dram de bunătate. Atmosfera a fost plină de emoții pozitive‟, a transmis prof. înv. primar Julieta Vahnovschi, coordonator SNAC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?