Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Deputatul Ion Ștefan, implicat într-un accident la Garoafa! Este al doilea accident în 2 ani

Deputatul Ion Ștefan „Grindă” a fost implicat astăzi într-un accident la Garoafa. Din primele informații, accidentul a fost anunțat la 112, în evenimentul rutier fiind implicate două autoturisme. Potrivit martorilor, mașina în care se afla deputatul vrâncean a fost avariată. Spre locul accidentului se îndreaptă mai multe ambulanțe. Conform Biroului de presă al IPJ Vrancea, pe DN 2, la Garoafa, două mașini au intrat în coliziune, iar un pasager acuză dureri la nivelul capului. Vom reveni cu informații.

UPDATE! Biroul de presă al IPJ Vrancea: La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 13.56, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul care rula în fața sa, pe Drumul Național 2 E 85, între municipiul Focșani și Garoafa. În urma evenimentului rutier, un pasager din primul autoturism a suferit leziuni ușoare, fiind preluat de ambulanță. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurarilor în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE2! Purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea: ,,În jurul orei 14:00, SAJ Vrancea primește o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 la ieșirea din Garoafa spre Focșani. Au fost implicate două autoturisme, rezultând o singură victimă. La solicitare se deplasează un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic. Victima, un bărbat 53 ani, pasager față, a suferit un traumatism cranian închis, hematom parietal stâng, fiind transportat conștient la UPU Focșani”.

În vârstă de 53 de ani, deputatul Ion Ștefan, fost parlamentar PNL, acum în partidul condus de Ludovic Orban – Forța Dreptei – a suferit un grav accident în martie anul trecut. Fostul ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a ajuns pe 31 martie 2021 la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani după ce a fost lovit de o macara. Incidentul a avut loc la o construcție nouă a firmei Balcanic, la care este acționar. De la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Focșani, deputatul a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca din București. El ar fi suferit atunci răni la cap, mâini, bazin și picioare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?