Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

UPDATE! Bărbat din Măicănești, găsit MORT în apropierea mașinii ieșite în afara părții carosabile, în zona Mândrești

Un apel 112 a anunțat în această dimineață faptul că pe DN 23, în zona Mândrești, o mașină a ieșit în afara părții carosabile, iar șoferul s-ar afla la câțiva metri de autoturism și ar necesita îngrijiri medicale. Conform IPJ Vrancea, la momentul sosirii polițiștilor rutieri, s-a constatat că bărbatul este decedat. Cauzele decesului urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, la acest moment oamenii legii neputând să declare dacă moartea bărbatului a survenit în urma unor cauze medicale sau de altă natură.

„Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, la ieșire din Mândrești pe Drumul Național 23, un autoturism a părăsit partea carosabilă.

Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au identificat în apropierea autoturismului ieșit în afara părții carosabile cadavrul unui bărbat, de 36 ani, din Măicănești.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările decesului”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?