Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO: Narcisa Suciu și Nicola cântă în weekend „La Crâng de Crăciun“

Consiliul Județean Vrancea invită vrâncenii să participe sâmbătă și duminică la evenimentul „La Crâng, de Crăciun”. Manifestarea se desfășoară în perioada 10 decembrie 2022 – 8 ianuarie 2023 în aria naturală Crâng Petrești. Practic, în perioada sărbătorilor de iarnă, Crângul Petrești a devenit un tărâm de poveste, în care copiii, alături de părinți și bunici, se pot bucura de o atmosferă ca în basme și vor avea parte de multe surprize. „Vă așteptăm cu drag „La Crâng de Crăciun“ și în acest sfârșit de săptămână! În zilele de sâmbătă și duminică v-am pregătit ateliere de creație pentru copii, magia colindelor, spectacole interactive cu personajele magice din Țara lui Moș Crăciun, plimbări cu trenulețul și recitale susținute sâmbătă de Narcisa Suciu, Ansamblul „Comoara Vrancei” din Năruja și duminică de Nicola, Ansamblul ”Păltinașii” din Paltin și Ansamblul Folcloric ”Nistoreanca”. În acest an scriem împreună povestea lui Moș Crăciun!“, se arată în mesajul invitație lansat de administrația județeană.

Pentru a oferi această atmosferă magică de Crăciun, într-un spațiu de poveste, așa cum este Zona de Agrement ”Crâng Petrești”, Consiliul Județean organizează activități de divertisment pentru cei mici, cu Moș Crăciun, spiriduși și alte personaje de poveste, precum și spectacole cu artiști de renume, ce au în repertoriul lor cântece dedicate Crăciunului. În Crâng funcționează și un trenuleț turistic, cu o capacitate de maximum 15 persoane, care deja este atracția târgului și care plimbă gratuit copiii care vin în Crâng pentru a se bucura de activitățile organizate pentru ei. De asemenea, în Crângul Petrești sunt amplasate căsuțe din lemn, de unde pot fi cumpărate diverse produse (alimentare și non-alimentare), specifice sărbătorilor de iarnă.

În zilele 10-11 decembrie, 17-18 decembrie și 24-27 decembrie 2022, sunt organizate, timp de câte 4 ore pe zi, ateliere și activități specifice de Crăciun pentru copiii prezenți în Crângul Petrești. Nu lipsesc Caravana lui Moș Crăciun și spectacolele interactive în care vor fi angrenați cei mici.

Reamintim că administrația județeană organizează o tombolă pentru copiii care îi vor scrie lui Moș Crăciun. Tombola este destinată tuturor copiilor care au domiciliul în județul Vrancea, cu vârsta de până la 18 ani. Consiliul Județean va oferi câștigătorilor tombolei trei premii. Marele premiu este o excursie de vis la Disneyland Paris pentru vacanța de Paște 2023, pentru 2 adulți și maximum 4 copii. Al doilea premiu este o excursie la Dino Parc Râșnov, iar premiul al treilea este o excursie la Muzeul Simțurilor din București, pentru 2 adulți și 2 copii, ambele în vacanța de Paște de anul viitor.

Zilele în care pot fi depuse scrisorile în urna specială a Moșului sunt: 10-11 decembrie, 17-18 decembrie și 24-26 decembrie 2022, în intervalul orar 17.00 – 20.00, când Moș Crăciun va fi prezent la Crâng. Scrisorile pot fi depuse în urnă doar în aceste zile și în intervalul orar stabilit prin regulamentul tombolei. Pentru a putea fi contactați câștigătorii, scrisorile pentru Moș Crăciun trebuie să conțină numele și prenumele celui ce a redactat-o, adresa poștală, adresa de email și numărul de telefon al părintelui/tutorelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?