Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Medicul Mihai Nedelcu, noul președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Focșani

Schimbări la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, începând din această săptămână. Unitatea medicală are un nou Consiliu de Administrație, ai cărui membri și-au votat ieri și președintele, în persoana medicului stomatolog Mihai Nedelcu. Acesta a fost numit membru în CA din partea Ministerului Sănătății, alături de Iuliana Mircea și Eduard Gorgan, în timp ce al patrulea membru, Cristian Bălosu, a fost desemnat de Consiliul Județean Vrancea.

Până la momentul schimbării, Consiliul de Administrație al SJU Focșani era condus de Anca-Carmen Maticiuc – președinte, membri fiind Adriana Ciuciur, Irina Popescu (reprezentanții MS) și Cristian Bălosu (reprezentant CJ).

Noul președinte al CA ne-a confirmat informațiile, precizând totodată că, odată cu aceste modificări, a fost schimbată și data la care era programat concursul pentru ocuparea postului de manager. Modificarea datei are însă legătură, se pare, și cu unele noi reglementări din regulamentul de concurs. Luna trecută, SJU Focșani a anunțat că postul de manager a fost scos la concurs, dat fiind că mandatul actualului manager se apropie de final. „Concursul a fost anulat și urmează a avea loc undeva în luna februarie. Pentru că, din momentul în care se întrunește noul Consiliu de Administrație și până la organizarea concursului, trebuie să treacă minim 30 de zile”, ne-a spus președintele CA al Spitalului, medicul Mihai Nedelcu. Între timp, noul CA și-a propus să mențină o legătură permanentă cu cadrele medicale din spital, pentru a se pune la punct cu activitatea de aici.

Ar fi de menționat că medicul Mihai Nedelcu are o experiență de 8 ani ca membru în Consiliul de Administrație al spitalului, dintre care 4 în postura de președinte, acest aspect fiind, cel mai probabil, luat în seamă în momentul în care MS a făcut selecția actualilor membri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?