Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO: „Oameni de treabă”, din 25 noiembrie la Happy Cinema Focșani

Ce faci în acest weekend? Dacă nu ți-ai stabilit încă un program anume, hai la Happy Cinema Focșani, pentru că de vineri, 25 noiembrie, rulează filmul „Oameni de treabă”, care-i aduce în prim-plan pe actorii Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc.

Oameni de treabă, o poveste despre viața unui polițist la țară

Așa cum apare și pe pagina sa de Facebook, Iulian Postelnicu a studiat la Colegiul Național „Unirea” Focșani și este absolvent al UNATC „I.L. Caragiale” București. Potrivit descrierii publicate pe site-ul Happy Cinema Focșani, „Ilie (Iulian Postelnicu) este polițist într-un sat pentru ai cărui locuitori corupția e un mod de viață. În urma unei serii de evenimente violente la care asistă, dar și a tensiunilor care se acumulează, bărbatul se vede nevoit să ia decizii importante la muncă și în viața personală”.

«Oameni de treabă» este un film despre un om deconectat de realitate, care trăiește într-o lume ideală, construită de el. Cred că fiecare dintre noi ne-am regăsit la un moment dat într-o situație similară, însă, în cazul «eroului» nostru, contactul cu realitatea vine abrupt, violent și, uneori, chiar comic”, spune regizorul Paul Negoescu. Povestea este plasată în nordul României, filmările având loc în cursul anului trecut în Botoșani. „Oameni de treabă” este al patrulea lungmetraj regizat de Paul Negoescu, după „O lună în Thailanda”, „Două lozuri” și „Povestea unui pierde-vară”. Programul filmului „Oameni de treabă” de la Happy Cinema Focșani poate fi văzut accesând link-ul următor: https://happycinema.ro/happy-focsani/m/oameni-de-treaba-3766.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?