Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Judecătoarea Carmen Comănescu a murit la numai 48 de ani

Judecătoarea Carmen Comănescu a încetat din viață la 48 de ani, după o întreagă carieră în slujba justiției. De altfel, trupul acesteia a fost depus tot în apropiere de Palatul de Justiție, la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” – Săpunaru din Focșani, urmând ca înmormântarea să aibă loc astăzi, la Tecuci.

În ultimii ani, Carmen Comănescu a soluționat dosare la Secția penală a Tribunalului Vrancea, după ce anterior a deținut inclusiv funcția de conducere la Judecătoria Adjud. Absolventă a Facultății de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir București, Carmen Comănescu a condus instanța din Adjud între martie 2006 și decembrie 2009, iar mai apoi, între octombrie 2011 și octombrie 2013. De altfel, la această instanță și-a început cariera de judecător, imediat după promovarea examenului de licență, în 1997. Până în 2000, a activat la această instanță, în acel an soluționând dosare, pentru câteva luni, la Judecătoria Vaslui. Începând cu ianuarie 2001, s-a întors la Adjud, de unde a plecat în 2014, după ce a susținut examenul de promovare efectivă în funcție de execuție la Tribunalul Vrancea.

„Cu deosebită tristețe ne exprimăm regretul și deplângem trecerea la cele veșnice a colegei noastre, doamna judecător Carmen Comănescu, un profesionist desăvârșit, un suflet nobil și generos, care s-a ridicat la ceruri mult prea devreme, lăsând în sufletele noastre durere și un gol imens. Cinstim cu toții memoria acestui om atât de special și ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze familia îndoliată. Dumnezeu să o ierte și cu drepții să o odihnească!”, a transmis colectivul Tribunalului Vrancea.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?