Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Primarul Cristi Misăilă: Cer public demisia de onoare, antrenorilor echipei CSM Focșani 2007!

După ce echipa de fotbal CSM Focșani a terminat la egalitate, 1-1, partida jucată sâmbătă, pe Stadionul Milcovul, cu Viitorul Ianca, primarul Cristi Valentin Misăilă a anunțat că se impune demisia de onoare a antrenorilor echipei, în urma parcursului modest de până acum, în ultimele meciuri din Liga a III-a, respectiv două înfrângeri și două rezultate de egalitate.

„Echipa de fotbal a înregistrat astăzi (sâmbătă – n.r.) un nou rezultat rușinos, terminând la egalitate pe teren propriu scor 1-1 cu Viitorul Ianca, după ce în urmă cu o săptămână a fost învinsă cu 2-1 de Unirea Braniștea, o nouă promovată în Liga a III-a.

După astfel de eșecuri rușinoase și un parcurs modest al echipei până în prezent, cu două înfrângeri și două rezultate de egalitate, cer public demisia de onoare antrenorilor echipei.

Așteptările noastre și ale suporterilor sunt mult mai mari față de ceea ce echipa oferă în momentul de față ca și exprimare în teren sau rezultate.

Pentru a nu periclita și mai mult parcursul echipei în etapele rămase până la pauza competițională, avem nevoie de un restart al echipei, cu o nouă conducere tehnică.

Având în vedere faptul că în ultimul an au fost cele mai mari sume de bani alocate din bugetul local al Municipiului către CSM 2007 Focșani, așteptam cu totul și cu totul alte rezultate!

Ne pare rău, dar antrenorii care nu înțeleg obiectivele clubului nostru, nu ne fac cinste”, se arată în comunicatul publicat pe Facebook de primarul Cristi Valentin Misăilă.

UPDATE! În urmă cu puțin timp, primarul Focșaniului a anunțat, într-un nou comunicat, că în aceste condiții este necesară convocarea de îndată a unei ședințe a Comitetului Director al CSM Focșani 2007.

„Locul 4 la opt puncte de prima poziție și la două de locul 5 – loc de play-out, o linie de clasament dezamăgitoare (4 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri, una de la o echipă nou promovată) pentru o echipă pe care ne-o doream mult mai performantă față de sezonul trecut și într-o continuă creștere.

În 8 etape am acumulat doar 14 puncte din 24 posibile, un parcurs nedemn de o formație care și-a propus promovarea în al doilea eșalon valoric al țării și căreia i s-au creat toate condițiile pentru îndeplinirea obiectivului.

În cea mai accesibilă serie din ultimii ani, fără echipe cu pretenții, suntem mai aproape de play-out decât de locurile de baraj, iar rezultatele din ultimele etape nu îmi dau încredere că echipa se afla pe drumul ce bun.

Solicit președintelui Comitetului Director al CSM Focșani 2007, consilierul local PNL, Liviu Macovei, convocarea de îndată a unei ședințe a Comitetului Director pentru analiza rezultatelor obținute de echipa de fotbal și a decide dacă mai putem continua în actuala formulă de antrenorat!

Nu avem timp și bani pentru a face experimente și pentru a crește antrenori care până la echipa noastră de seniori au antrenat doar copii”, a anunțat în urmă cu puțin timp, primarul Cristi Valentin Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?