Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Victorie reconfortantă a focșănenilor!

  • CSM Focșani 2007 – Sporting Liești 5-1 (4-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Juncănaru, Panaite, Bratu, Paizan (74 Oprea) – Strătilă (56 Petre), Săpunaru (Băjenaru), Stoica, Zaharia – Rogoveanu (Taciuc) – Arnăutu (Predoiu).

Antrenor, Marius Bratu

Sporting Liești: Andrei Brăneț – Mereuță, Maftei, Cucu, Sevastian – Munchiu, Mihu, Grigoraș, Costea – Iordache, Stan. Rezerve: Chiriac, Mohorîță, Hodoroga, Călin, Angheluță, Popa, Dima, Buhăescu, Ștefănescu.

Antrenor, Cristian Brăneț

CSM Focșani 2007 a câștigat cu 5-1 partida disputată sâmbătă, 17 septembrie, pe Stadionul Milcovul, în compania Sporting-ului Liești. În economia meciului, decisive au fost primele 22 de minute în care focșănenii au marcat de patru ori. A fost o perioadă cu fotbal încântător, cu combinații de viteziști, care au părut că-i fac pe oaspeți să nu înțeleagă ce li se întâmplă. Focșănenii au jucat într-un bloc ofensiv care a produs ocazii de gol pe bandă rulantă și care, spre deosebire de alte meciuri, au și fost transformate, cele mai multe, în goluri. În minutul 7, Strătilă a sprintat ca în tinerețe, a trecut de fundașul stânga al Lieștiului ca intercity-ul Iași –București prin gara Cotești, din careu a centrat la 6 metri pentru Arnăutu care a plonjat ca în bazin și a trimis cu capul mingea în gol: 1-0! În minutul 15, la marginea careului mare, Săpunaru și Stoica și-au disputat mingea cu doi adversari, talentatul junior al Focșaniului a scos-o scurt în zonă liberă de unde a tras cu stângul imparabil, pentru 2-0. Un minut mai târziu, Rogoveanu a centrat aproape de linia porții și Arnăutu a pus latul pentru 3-0, iar în minutul 22 Zaharia a centrat în 4 metri pentru Rogoveanu care a marcat cu capul și s-a făcut 4-0.

Pentru Cristi Brăneț era limpede că urmează dezastrul dacă nu schimbă ceva în apărarea mult prea înceată în reacții la atacurile gazdelor. Mai întâi l-a schimbat pe supraponderalul și foarte lentul Stelian Cucu apoi a modificat așezarea în teren a jucătorilor săi și a mutat linia de apărare spre centrul terenului. Sportingul a plusat la posesie a mingii, nu și-a creat ocazi de gol, dar nici nu și-a mărit pasivul. Aceasta a fost nota în care a curs partida în repriza a doua, în care au fost marcate două goluri. Primul a fost al lieștenilor, în minutul 81, când Grigoraș, liber în dreapta careului mare, a primit mingea care a venit din extrema stângă și a șutat în cross, fără nici o șansă pentru Preda: 4-1. Gol meritat de oaspeți care au ținut în echilibru meciul în repriza a doua. Când părea că jocul este ca și încheiat, o acțiune de atac prelungită a focșănenilor a dus mingea la Băjenaru. A urmat un trasor, cu traiectorie ușor deviată și mingea s-a dus glonț în plasa porții unui Brăneț Jr. care nu părea lămurit dacă e sau nu e gol! Până la cele două goluri de final, ambele formații au încercat să înscrie, au obținut cornere, dar diferența de scor a rămas cea din minutul 22!

În etapa a 5-a, vineri, 23 septembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, de la ora 17:00, cu Aerostar Bacău.

Rezultatele și marcatorii etapei

CSM Focşani – Sporting Lieşti 5-1 (4-0). Au marcat Arnăutu – 2, Stoica, Rogoveanu, Băjenaru, respectiv Grigoraș.
Voinţa Limpeziş – Dacia Unirea Brăila 4-0 (2-0)
Viitorul Ianca – CSM Râmnicu Sărat 0-1 (0-1). A marcat Matei.
Metalul Buzău – Unirea Braniştea 3-0 (1-0), Au marcat Onțel, Moldovan.

Clasament: 1. CSM Râmnicu Sărat – 12 puncte; 2. Metalul Buzău – 12 puncte; 3. CSM Focșani 2007 – 9 puncte; 4. Aerostar Bacău – 6 puncte; 5. Unirea Braniștea – 4 puncte; 6. Sporting Liești – 4 puncte; 7. Dinamo Bacău – 3 puncte; 8. Viitorul Ianca – 3 puncte; 9. Voința Limpeziș – 3 puncte; 10. Dacia Unirea Brăila – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?