Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

FOTO! Maria, o fetiță rămasă fără casă în urma unui incendiu, a primit în dar haine și rechizite, de la polițiștii vrânceni

Odată cu începerea noului an școlar, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au oferit rechizite și articole de îmbrăcăminte pentru o fetiță provenită dintr-o familie, care a fost greu încercată de soartă întrucât și-a pierdut toată agoniseala de-o viață în urma unui incendiu.

Ajunși la destinație, polițiștii au fost întâmpinați de către micuța Maria, al cărui zâmbet inocent i-a copleșit!

Toate darurile primite au făcut ca cei doi ochi albaștri să radieze de bucurie.

Micuța le-a prezentat casa distrusă de incendiu, povestindu-le că a rămas fără jucării, haine și încălțăminte.

Impresionați de povestea acestei familii, am decis să o împărtășim și altor semeni dornici să ajute, dornici să contribuie la un nou început pentru Maria și familia ei.

Maria are nevoie în continuare de zâmbete, jucării și oameni cu suflet!

De asemenea,
în prima zi de școală, polițiștii au fost alături de elevi, părinți și cadre didactice în vederea consolidării relațiilor sociale, a transmiterii valorilor precum: toleranța, respectul și corectitudinea în parteneriatul procesului educativ.

Polițiștii vrânceni vă vor sprijini în efortul de a le fi aproape copiilor, de a le cunoaște dorințele și preocupările. Ei au nevoie de atenție, de protecție și de îndrumare și de aceea, printre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi sunt timpul și deschiderea noastră.

Vă asigurăm că vă vom fi alături, prin activități de informare și prevenire, menite să îi învețe cum să acţioneze atunci când sunt puşi în situații dificile pe stradă, la şcoală, când sunt singuri acasă sau folosesc internetul.

Urăm tuturor elevilor un an școlar plin de reușite, cu rezultate foarte bune și provocări depășite cu succes.

text și foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?