Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Apel umanitar pentru a-l ajuta pe Cătălin Mocanu, angajat al Hotelului Kristal din Focșani, grav accidentat în Albania

 

Un strigăt şi o mână de ajutor!… Din suflete pentru un suflet… Cătălin!

Plecăm spre tine, om drag! Venim cu sufletul nostru deschis la tine ca să-l bandajăm, împreună, pe al tău.
Căci așa cum cu toții ştim, o prietenie nu înseamnă un număr de ani petrecuți împreună, ci prezența și sprijinul pe care ești dispus să îl oferi atunci când celălalt are nevoie.

O tristețe purtăm noi, echipa KRISTAL, în suflet! Cătălin Mocanu! Cătălin a fost, este şi va fi colegul nostru! Avem convingerea că omul bun Cătălin, are putere asupra propriului destin. Cătălin nu cunoaşte durerea înfrângerii. Încăpățânarea și inventivitatea lui îl vor determina să continue, să spere, să încerce. Cătălin are capacitatea de regenerare și vindecare atât pentru a se vindeca pe el, cât și pe cei din jur. De ce?! Pentru că… CĂTĂLIN este un OM bun!
Aflat în vacanță în Albania, o vacanță pe care o aştepta cu nerăbdare… Cătălin a sărit în apă, iar apa era foarte mică în zona respectivă. De aici a început adevărata tragedie pentru Cătălin. A ajuns în spital la terapie intensivă cu o problemă la coloana cervicală pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu ajutorul nostru, al tuturor, sperăm să o depăşească. Cătălin se afla încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratamente şi muulte proceduri de recuperare!

Cătălin este hotărât să obțină ceea ce își dorește: o viață normală alături şi împreună cu cei care il iubesc! Şi sunt mulți care il iubesc!
Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut.
Cătălin este loial şi foarte dedicat. Cătălin este inteligent, tenace şi ambițios. Cătălin este foarte implicat în ceea ce face. Atunci când Cătălin decide că este un lucru în care merită să investească, îşi dă sufletul pentru acel lucru. Cătălin este o fire foarte muncitoare, conştiincioasă şi devotată.
Nu ne putem imagina ce este în sufletul lui, acum.

Ne dorim să facem din rugăciune o conversație constantă cu Cel care așteaptă să ne audă bucuriile și împlinirile, iar în ziua necazului aceasta să devină un scut stabil de apărare și o cale vizibilă de ajutor!

Cătălin are nevoie de ajutor pentru A FI BINE!
Avem convingerea că îl putem ajuta.

Vlad Georgiana Alina
Cont LEI Banca Transilvania: RO37BTRLRONCRT0286481701
Cont EURO Banca Transilvania: RO84BTRLEURCRT0286481701
BT PAY: 0736169379

REVOLUT: 0736169379 @alina01dc
IBAN: RO90BREL0005504410670100

Vă invităm la un act de solidaritate umană şi vă invităm să oferiți caldură sufletească şi bucurie! Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere şi generozitate!

„Suntem datori creştineşte, chiar dacă nu avem posibilitatea materială, să ajutăm. O putem face cu un gând bun, o rugăciune sau cu o încurajare. Să ne purtăm neputințele unii altora şi să transmitem dragoste față de cel aflat într-o grea suferință!
Cred că şi prin dragostea cea adevărată, nefățarnică, putem să ne mântuim, cu mila lui Dumnezeu.”

sursă text și foto: Facebook/Hotel Kristal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?