Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Focșani. Urmează patru zile cu tenis de Summer Cup, Campionatul European de vară băieți U 12!

  • Competiția are loc în perioada 21-24 iulie, pe terenurile bazei sportive a Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu

Focșaniul devine, începând de astăzi, 21 iulie până duminică, 24 iulie, unul dintre polii de interes ai tenisului juvenil european. Pe terenurile de la Tenis Club – Școala de Tenis George Bucuroiu, vor avea loc întrecerile Summer Cup – Campionatul European băieți U 12 – Zona D la care s-au înscris echipele României, Bulgariei, Georgiei, Republicii Moldova, Serbiei, Spaniei, Elveției și Ucrainei.

Tragerea la sorți a jocurilor turneului a avut loc aseară la Centrul Regional de Pregătire al FR Tenis de la Focșani – Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu, cu participarea căpitanilor de echipă, ca și a celorlalți membri ai loturilor naționale participante. Până la ora tragerii la sorți, nu ajunseseră la Focșani echipele Serbiei și Georgiei.

Terenurile Tenis Club- Școala de Tenis George Bucuroiu se află la capătul străzii Aluniș, intrarea din drumul spre Petrești – Cartier Livadă. Campionatul European masculin U 12 este organizat ca parte a celei de-a XV-a ediții a Vrancea Trophy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?