Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

FOTO: Utilaje noi pentru colectarea gunoiului și asfaltare la CUP Salubritate

CUP Salubritate a achiziționat utilaje noi pentru a crește calitatea serviciilor prestate pentru locuitorii municipiului Focșani. Primarul Cristi Misăilă a anunțat că societatea din subordinea Consiliului Local continuă investițiile în retehnologizare începute în ultimii ani. „După ce în 2020, CUP Salubritate a achiziționat un finisor nou cu care am reușit să reparăm și să modernizăm zeci de străzi, parcări și trotuare din municipiu, zilele trecute compania a achiziționat un cilindru compactor performant, atât de necesar procesului de întreținere și modernizare a infrastructurii stradale.

Utilajul a intrat deja în activitate, fiind folosit, în prezent, la lucrările de asfaltare a trotuarelor din cadrul proiectului european ”Reabilitarea și modernizarea spațiilor publice urbane în zona Bahne””, a arătat primarul Misăilă.

De asemenea, „pentru că societatea CUP Salubritate are ca activitate principală salubritatea și pentru că suntem preocupați constant de colectarea selectivă a deșeurilor, au fost achiziționate două mașini noi pentru activitatea de preluare și transport gunoi menajer”, a mai arătat edilul. Autospeciala compactoare 12 MC este folosită în mod special pentru colectarea deșeurilor menajere selectate, respectiv plastic/metal, carton, metal și sticlă, iar autospeciala transport containere ajută societatea în transportarea deșeurilor colectate selectiv la groapa de gunoi din Județul Brăila, până la momentul în care Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor, implementat de Consiliul Județean Vrancea, va deveni operațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?