Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Minifotbal – Viitorul Câmpineanca s-a calificat la Turneul final al Campionatului Național!

  • Campionii Vrancei, obiectiv îndeplinit la Supercupa României
  • Lotul Viitorului Câmpineanca: Sorin Bodoc, Viorel Costea, Ștefan Lupu, Florentin Mănăilă, Ionuț Manu, Claudiu Mihai, Răzvan Mihalache, Adrian Oltianu, Daniel Oltianu, Sorin Săpunaru. Antrenor, Costinel Gheorghiță; manager, Jani Oltianu.

Viitorul Câmpineanca, echipa campioană a Ligii de minifotbal Vrancea a plecat la Iași, la Supercupa României, care a avut loc începând cu vineri, 1 iulie, având ca prim obiectiv clasarea între primele 16 locuri. Ceea ce însemna calificarea pentru Campionatul Național de minifotbal, din perioada 15-17 iulie, de la Râmnicu Vâlcea.

Viitorul a câștigat cu 4-0 primul meci din grupă, disputat în compania Inter Grand Hill Oradea, în etapa a doua s-a impus tot cu 4-0 în fața vicecampioanei naționale Chedra Tax Ploiești, iar în etapa a treia, a câștigat cu 6-2 meciul cu VDL Trans Baia Mare. A fost victoria care i-a adus Viitorului calificarea pentru Campionatul Național. Pentru promovarea în sferturile de finală ale Supercupei, formația din Câmpineanca a jucat sâmbătă cu echipa gazdă, Premier Iași, de care a fost întrecută cu 7-0, pe fondul accidentărilor din lot și al oboselii acumulate după trei partide. „Am evoluat în tot turneul cu doar opt jucători, fără multe variante de schimb, iar ieșenii, care au avut timp să ne studieze jocul, i-au blocat pe Manu, Mănăilă și Lupu, anihilându-ne forța de atac. Dar îmi felicit jucătorii pentru performanța de a ne califica pentru Campionatul Național, având între învinse vicecampioana anului trecut, Chedra Tax Ploiești, participantă la Champions League”, mi-a declarat mangerul Viitorului, Jani Oltianu. După terminarea parcursului echipei din Câmpineanca în Supercupă, Liga de Minifotbal Vrancea a postat pe pagina sa de facebook: Campioana Ligii de minifotbal Vrancea părăsește competiția națională Supercupa României de la Iași în organizarea Federației Române de Minifotbal cu o CALIFICARE la CAMPIONATUL NAȚIONAL de la Râmnicu Vâlcea. Viitorul este o campioană dintr-un campionat aflat dincolo de jumătatea clasamentului național, un campionat și o echipă care se „luptă” cu granzii din România – Iași, Oradea, Ploiești sau Baia Mare, într-un sport – minifotbal, care „rezistă” din pasiunea noastră și a unora ca noi! Mulțumim tuturor care ne-au fost și ne sunt alături și vă promitem că nu ne vom opri aici. Felicitări băieților și staff-ului pentru eforturile depuse și celor care au contribuit la participarea campioanei din LIGĂ la SUPERCUPĂ și, sperăm, la Campionatul Național de minifotbal!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?