Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO: Polițiștii vrânceni au fost alături de cei mici, de Ziua Copilului

Seria activităţilor dedicate zilei de 1 iunie de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a debutat marți, când poliţiştii vrânceni au revenit acolo unde sunt așteptați de aproximativ 100 de copii. Polițiștii au fost întâmpinați ca de fiecare dată, cu brațele deschise, de către copiii de la C.S.E.I Măicănești. Premergător zilei speciale dedicată copilăriei, laboratorul de educație rutieră, încărcat cu cadouri achiziționate din contribuția benevolă a polițiștilor vrânceni, a ajuns pentru prima dată în curtea instituției, fiind întâmpinat cu mare entuziasm. Un moment artistic deosebit, cu poezii și dansuri, realizat cu suflet și din suflet de către acești copii minunați și cadre didactice, ne-a fost oferit cu toată candoarea copilăriei. Nu a lipsit lecția de educație rutieră pe parcursul căreia poliţiştii le-au prezentat celor mici regulile de circulaţie şi importanţa abordării unui comportament corect ca pietoni, pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Totodată, aceştia au învățat semnificaţia indicatoarelor rutiere adresate traficului pietonal și semnificația culorilor semaforului. De asemenea, poliţiştii le-au prezentat laboratorul mobil de educație rutieră din cadrul Serviciului Rutier.
Ne bucurăm că am reușit să păstrăm această tradiție, fiind cel de-al 32-lea an alături de cei mici, fiecare vizită fiind specială. Pe lângă emoțiile spectacolului organizat, mulțumirile lor au fost exprimate prin zâmbete, flori, priviri şi îmbrățișări, gesturi simple care fac cât 1000 de cuvinte! Felicitări, dragi copii! Felicitări cadrelor didactice! La mulți ani senini!

Miercuri, 1 Iunie am celebrat copilăria! “De ziua ta, copile drag,/Şi soarele îţi bate-n prag,/Când dimineaţa te trezeşti/Şi veselie răspândeşti./De dragul tău şi florile/
Şi-au colorat petalele,/Iar fluturii dansează-n zbor/De Ziua Copiilor.*”. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au sărbătorit miercuri, alături de cei mici, Ziua Internațională a Copilului. Piața Unirii din Focșani, stadionul din Panciu și Piațeta Casei de Cultură din Adjud au fost în această zi, pline de culoare, zâmbete, veselie și energie bună! Alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, polițiștii au desfășurat diverse activități destinate copiilor, au prezentat autospeciale din dotare, au oferit sfaturi preventive și i-au angrenat pe cei mici în jocuri interactive. Unul dintre cele mai inedite și surprinzătoare momente a fost creat de Rocky și Ahada, câinii polițiști, care au făcut deliciul micuților și s-au lăsat prinși în jocul lor. Ne-am bucurat să fim împreună după o pauză lungă, să interacționăm cu cei mici, să ne încărcăm cu energia lor pozitivă, oferindu-le în schimb răspunsuri la întrebări și asigurându-i că le suntem mereu aproape. LA MULȚI ANI SENINI, DRAGI COPII!

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?