VIDEO: Școala Gimnazială Vânători a organizat cea de-a doua ediție a concursului „Fii mereu un campion!‟

0
374

Vineri, 27 mai 2022, la Școala Gimnazială Vânători, a avut loc cea de-a doua ediție a Concursului județean de educație fizică și sport „Fii mereu un campion!‟. Prima ediție a acestui concurs a fost organizată în 2019, la inițiativa Marianei Goraș, profesor învățământ primar în cadrul școlii. Inițiatorii concursului au pregătit pentru copii diferite probe, precum alergarea printre obstacole, alergarea cu greutăți și cursa de biciclete, iar la finalul activității, cei 200 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani care au dat curs invitației au primit diplome de participare și medalii.

Prin participarea la acest concurs s-a urmărit descoperirea şi înţelegerea frumuseţii mişcării, precum și necesitatea practicării ei. În acest proiect au fost implicați preșcolari, școlari din clasele pregătitoare și din clasele I-IV, atât de la Școala Gimnazială Vânători, cât și de la alte unități școlare participante, printre care amintim: Școala Gimnazială Golești, Liceul de Artă «Ghe.Tattarascu» Focșani, Școala Gimnazială «Alexandru Vlahuță» Focșani, Școala Gimnazială «Ștefan cel Mare» Focșani, Grădinița cu Program Normal Prahuda din comuna Nereju, ș.a.m.d.

De asemenea, au participat și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Vânători, precum și de la școlile partenere. Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, Primăria comunei Vânători, Asociația «Școala Vânători Vrancea», Poliția Vânători și EKKA- atelier de creație au fost parteneri în cadrul acestui concurs‟, precizează prof. învățământ primar Mariana Goraș. Coordonatorii proiectului au fost prof. Mariana Goraș și prof. Emil Tertelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here