Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Pericole pe drumurile vrâncene! Prinși la volan cu alcoolemii record, cu permise false sau cu dreptul de a conduce suspendat

La data de 27 mai a.c., ora 17:20, la sediul Poliției Municipiul Focșani s-a prezentat un bărbat, din municipiul Focșani, care a declarat faptul că la aceeași dată, ora 10:00, în timp ce conducea un autoturism într-o parcare destinată autoturismelor utilizate în regim taxi, a acroșat un alt autoturism ce se afla staționat în fața sa. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au depistat un bărbat, de 42 de ani, din județul Botoșani, în timp ce conducea haotic un autoturism, pe Drumul Național 2 E 85, pe direcția de deplasare Mărășești-Adjud. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea dreptul de conducere suspendat. Ulterior a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul cu permis suspendat.

La data de 28 mai a.c., ora 07.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 47 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului, respectiv 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 28 mai ac., ora 16.55, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat în trafic un bărbat, de 20 de ani, din comuna Broșteni, în timp ce conducea pe Drumul Național 2 M Broșteni un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, ce avea autorizația de circulație provizorie expirată și fără să dețină permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere si punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 h, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Vrancea.

Duminică, 29 mai a.c., ora 18:38, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Național 2D, în comuna Bolotești un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani, care a înmânat pentru control un permis de conducere eliberat de Moldova. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că cel în cauză nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar permisul de conducere prezentat este fals. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

La data de 29 mai a.c., ora 19:58, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DJ 205 D, în comuna Năruja, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din localitate, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltată mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

BULETIN DE PRESĂ, IPJ Vrancea, 30 mai 2022

Sursa foto: trans.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?