Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Copil intoxicat cu fum într-un incendiu, la blocurile de pe str. Cotești din Focșani

Un incendiu a izbucnit astăzi la blocurile cu trei niveluri de pe strada Cotești din Focșani. Vecinii au fost alertați de fumul gros, degajat la unul dintre apartamentele de la etajul I, și au asistat la intervenția pompierilor, îngroziți de strigătele unui copil care ieșise pe balcon, speriat de incendiu. Potrivit ISU Vrancea, copilul era intoxicat cu fum și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, prezent la intervenție. 

„Un început de incendiu izbucnit din cauza unei oale lăsată pe aragaz nesupravegheată a provocat panică în rândul locatarilor unui bloc situat pe str. Cotești din municipiul Focșani. Aceștia au sunat la 112 și au anunțat evenimentul, semnalând totodată că în apartamentul unde se manifesta incendiul sunt persoane surprinse în interior. Imediat la fața locului s-au deplasat 5 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.
Pompierii au găsit ușa apartamentului deschisă și au intrat în interior unde ardea conținutul oalei. Echipajele de stingere au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite. Concomitent cu acțiunea de stingere, au fost evacuate 2 persoane, tată și fiu, 1 adult (45 ani) și un minor (11 ani). Persoanele au fost transportate la spital, în stare conștientă și cooperante. La momentul evacuării din apartament, echipajul SMURD i-a administrat minorului oxigen deoarece acesta a suferit intoxicație cu fum.”
, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al  ISU Vrancea.

foto cu rol de prezentare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?