Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal, semifinala barajului pentru Liga a II-a: Dante Botoșani – CSM Focșani 2007 2-1 (1-1, 0-0, 1-0)!

Formații:

Dante Botoșani: Ailenei – Dumitraș, Moescu, Ciobanu, Drugă – Asofiei, Constantin, Corban, Căinari – Gorovei, Codău. Rezerve: Zugrovniociuc, Șahru, Pintilei, Denis Dănilă, Buterchi, Dărângă, Zaharia, Popovici.

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Panaite, Bratu, Negoiță – Băciuț (91 Stoica), Săpunaru, Taciuc (115 Pasăre), Manu – Rogoveanu (72 Predoiu), Dascălu (91 Lemac).

CSM Focșani a pierdut partida retur a semifinalei pentru barajul de promovare în Liga a II-a disputată astăzi, începută la ora 17:30 și terminată pe înserat. Gazdele s-au impus cu 2-1, după prelungiri. Bucovinenii au deschis scorul în minutul 7 prin fostul jucător al CSM 2007, Gorovei, care a primit mingea trimisă lung de Dumitraș, a profitat de marcajul larg al lui Juncănaru și Panaite și a trimis-o la colțul lung fără ca Lazăr să poată interveni. A egalat Dascălu cu un lob de senzație din colțul careului mare cu care a trimis mingea în vinclul din partea opusă al porții lui Ailenei. După 1-1 la finalul primelor 90 de minute s-a intrat în prelungiri, în care primele 15 minute s-au încheiat fără gol, dar la cinci minute de începerea celei de-a doua reprize a prelungirilor, mingea a ajuns la Codău la marginea careului, a urmat un șut cu stângul din semiîntoarcere, imparabil, și scorul s-a făcut 2-1. Presiunea focșănenilor din ultimele minute nu a adus golul egalării. Pentru că miercurea trecută pe Milcovul a fost egal, 0-0, Dante Botoșani merge în finala barajului. CSM 2007 a jucat frumos, mai consistent decât în tur la Focșani, dar șansa a fost de partea adversarilor, care nu au fost mai buni decât ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?