Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO și FOTO! Alertă cu bombă în Piața Unirii din Focșani

O alertă cu bombă a fost semnalată, sâmbătă după amiază, în Piața Unirii din Municipiul Focșani. Alerta a venit prin numărul unic de urgenta 112, unde a sunat o persoană care a anunțat că în Piața Unirii se află amplasată o bombă. Imediat s-a dat alarma iar Piața Unirii a fost închisă. Trupele speciale de intervenție ale SRI și nu numai au verificat fiecare centimetru din perimetrul Pieței Unirii. Din fericire, alarma a fost una falsă, însă zona este încă închisă traficului pietonal, conform procedurilor folosite în astfel de cazuri.

„Un apel anonim a sesizat dispeceratul IPJ Vrancea despre faptul că, în Piața Unirii din municipiul Focșani s-ar afla un dispozitiv exploziv, fără să mai ofere alte detalii. La acest moment perimetrul este asigurat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focsani, polițiști rutieri, jandarmi și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Polițiștii au izolat perimetrul și în prezent la fața locului se află echipa de pirotehniști, care verifică zona indicată de apelant”, a transmis, într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Interesant este faptul că în jurul orei 18.00, când Piața Unirii era deja închisă, iar cititorii ne întrebau ce se întâmplă, Biroul de presă al IPJ Vrancea nu știa nimic. La mai bine de o oră, au venit și precizările din partea purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea.

UPDATE! În urma apelui telefonic prin care o persoană necunoscută anunța existența unui dispozitiv exploziv în Piața Unirii din municipiul Focșani, echipa de pirotehniști împreună cu celelalte echipe de cercetare aflate la fața locului au constatat că a fost vorba de o alarmă falsă.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări cu privire la identificarea persoanei care a efectuat în mod eronat și nejustificat acest act, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.
Circulația a fost reluată în zonă. (Comunicat IPJ Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?