Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Competiții importante de fotbal în vara anului 2022

Temperaturile din termometre cresc încet și sigur și ne gândim cu toții la zilele toride petrecute în compania unei beri reci și în fața televizorului, urmărind un meci de fotbal. Fie că urmărești meciurile la terasă, fie că preferi să te uiți la fotbal din confortul casei tale, alături de prieteni, lunile de vară care se apropie oferă o mulțime de competiții care să-i țină cu sufletul la gură pe fanii sportului rege și să ofere ocazia potrivită pentru a-și testa priceperea la pariuri fotbal:

Finala UEFA Champions League – 28 mai 2022

Aceasta este a 67-a ediție a acestei competiții și va avea loc la Stade de France în Paris. UEFA Champions League este o competiție anuală între cluburi de fotbal organizată de UEFA (Uniunea Asociațiilor de Fotbal Europene) și unul dintre cele mai prestigioase turnee de fotbal. Mai este denumită și Cupa Europeană.

Play-off-urile intercontinentale ale Cupei Mondiale FIFA 2022 – 13-14 iunie 2022

În acest ciclu care se va desfășura în Qatar, echipele naționale de pe locul cinci din Asia și America de Sud se vor înfrunta, în timp ce clasata pe locul patru de la Octogonalul Concacaf va întâlni echipele de top ale Oceaniei. Cupa Mondială FIFA are loc încă din 1930 o dată la 4 ani, iar câștigătoarea competiției din 2018 este Franța.

Campionatul UEFA pentru Femei – 6-31 iulie 2022

Acest eveniment are loc în Anglia, iar Olanda își apără titlul de campioană obținut în 2017, când a învins echipa daneză. Campionatul UEFA pentru Femei are loc o dată la 4 ani și este echivalentul feminin al Campionatului European UEFA.

Campionatul Concacaf W – 9 iulie 2022

Evenimentul de pe 9 iulie are rolul de a determina cine se califică de la Concacaf la Cupa Mondială Feminină din 2023 și la Jocurile Olimpice din 2024 din Franța. USWNT este de două ori campioană, parcurgând turneul din 2018 cu un record de cinci partide, cinci victorii, 26 goluri marcate și zero primite. Finala este duminică, 24 iulie.

Finala UEFA Euro 22 pentru femei – 31 iulie 2022

Finala va avea loc la Wembley Stadium în Londra, o locație care poate găzdui 90.000 de spectatori.

Ziua de deschidere a Premier League – 6 august 2022

Noua Premier League începe înainte de a lua o pauză pentru Cupa Mondială după meciul din ziua 16, care se va juca în weekendul 12-13 noiembrie. Această competiție este în topul sistemului de ligi engleze și se desfășoară anual din august până în mai, cu fiecare echipă participând la un număr de 38 de meciuri (19 acasă și 19 în deplasare).

MLS All-Star Game – 10 august 2022

Allianz Field din Minnesota va găzdui jocul All-Star anual al ligii și, deși nu există încă un adversar confirmat, ar putea fi din nou Liga MX All-Stars.

Evenimentele de top în fotbal continuă și în toamnă, cu Faza Grupelor Ligii Campionilor, Finala US Open Cup, finala Copa Sudamericana, Cupa Mondială FIFA și multe altele. Ce competiții de fotbal vrei să urmărești în acest an?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?