Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

FOTO: Adjud. Serviciu nou ,,Împrumut automat de carte“ la Biblioteca Municipală ,,Elena Lahovary“

Prin integrarea tehnologiei RFID, cititorii pot să-şi împrumute automat cărţile la echipamentul RFID – Staţie de auto – împrumut de carte (Self-Check). Toate categoriile de  utilizatori îşi pot încărca cartea în contul personal.

Sistemul informatic pentru 20.000 de volume de bibliotecă a fost achiziţionat cu sprijinul financiar al unei societăţi comerciale din municipiul nostru. Ulterior, acesta s-a dezvoltat până la 100.000 de volume de bibliotecă cu sprijinul financiar al autorităţii finanţatoare. S-a lucrat cu perseverenţă ani de zile pentru realizarea bazei de date a Bibliotecii Municipale ,,Elena Lahovary”.

Documentele de bibliotecă sunt introduse într-un sistem informatic. Astfel vă puteţi alege online, accesând – https://tinread.bibliotecaadjud.ro/opac , documentele de bibliotecă pe care doriţi să le împrumutaţi. ,,Pasiunea şi asumarea responsabilă a profesiei pe care am ales-o, a poziţionat  Biblioteca Municipală ,,Elena Lahovary” pe un loc fruntaş în rândul bibliotecilor publice din România. Am gândit întotdeauna vizionar, am investit mult timp, reuşind astfel să oferim servicii de înaltă calitate membrilor comunităţii locale. Integrarea echipamentului RFID a condus la eficientizarea împrumutului de documente de bibliotecă, la creşterea gradului de satisfacţie al utilizatorilor”, a precizat managerul, prof. Valea Tatiana.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?