Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Focșaniul va găzdui etapa națională a Olimpiadei de Mecanică, începând de luni

După o lungă perioadă de așteptare, impusă de pandemia care a dus la suspendarea competițiilor școlare, s-au reluat activitățile concursurilor și olimpiadelor. Astfel că, în perioada 18 – 22 aprilie 2022 orașul nostru are oportunitatea de a găzdui etapa națională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, domeniul Mecanică, unde se vor întrece în demonstrarea cunoștințelor teoretice și a abilităților practice elevi din clasele a-XI-a și a-XII-a, din 36 de județe. Organizatorii acestei competiții sunt Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, Colegiul Tehnic ,,Valeriu D. Cotea” Focșani, unde se vor desfășura cele două probe ale olimpiadei și Colegiul Tehnic ,,Gh Asachi” Focșani care va asigura cazarea și masa participanților și a cadrelor didactice care însoțesc echipajele.

Festivitatea de deschidere va avea loc luni, 18.04.2022, ora 17.30 la Sala ,,Balada” din Focșani; informațiile, actualizate permanent, despre desfășurarea probelor și alte activități pot fi aflate pe blogul olimpiadei: https://onmvn2022.blogspot.com/

Ne dorim ca ospeții noștri să petreacă momente frumoase pe plaiurile noastre mioritice, iar rezultatele acestei competiții să vină ca o încununare a muncii depuse.

Mult succes tuturor !

Inspector școlar general,

Prof. Gabriela Daniela MARCHITAN

Inspector școlar pentru

Învățământ profesional și tehnic,

Prof. Carmen OPREA

COMUNICAT DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?