Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Vintileasca. Bază sportivă modernă pentru locuitorii comunei

Locuitorii comunei Vintileasca vor avea în curând o bază sportivă modernă. Investiția scoasă la licitație de Compania Națională de Investiții a fost adjudecată de o societate de profil și urmează să fie încheiat contractul de execuție a lucrărilor la obiectivul de investiții „Construire baza sportivă TIP 2 încălzire electrică, sat Vintileasca, comuna Vintileasca, județul Vrancea”. Baza sportivă va fi construită în incinta Școlii Gimnaziale „Regina Maria“ din localitate.

Conform documentației tehnice, baza sportivă de la Vintileasca va avea o suprafață de 1.508 metri pătrați, cu un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei si tenis, vestiare, alei pietonale și spații verzi. În jurul suprafeței de joc va fi stabilită o zonă de protecție perimetrală, iar suprafața de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat. Pe una din laturile lungi vor fi amplasate bănci pentru jucătorii de rezervă și antrenori. Baza sportivă va fi dotată cu o instalație pentru iluminat nocturn și va fi împrejmuită cu stâlpi metalici și plasă bordurată cu înălțimea de 1,50 m pe laturile lungi și cu un gard de protecție din stâlpi metalici și plasă textilă cu înălțimea de 6 metri pe laturile scurte. Accesul sportivilor se va face prin două porți metalice dinspre clădirea pentru vestiare.

Proiectul prevede și dotarea cu echipamente necesare funcționării cum ar fi: bănci pentru rezerve, fileu de tenis cu stâlpi mobili, fileu de volei cu stâlpi mobili, panouri de baschet mobile complet echipate și porți pentru handbal. Proiectul mai prevede și ca stâlpii instalației de iluminat să fie protejați cu o căptușeală de burete.

Clădirea va avea două vestiare dotate fiecare cu grup sanitar, camera pentru arbitri, un cabinet medical, un birou, o cameră tehnică și o magazie. Grupurile sanitare vor fi dotate cu dușuri, alimentate cu apă caldă menajeră preparată cu ajutorul unui boiler solar de 300 litri, care va fi alimentat de la panourile solare și de la centrala termică. Valoarea estimată a investiției este de 2 milioane de lei, plus TVA.

Autoritățile locale din comuna Vintileasca au demarat un proiect de reabilitare a Școlii „Regina Maria“ din localitate. În acest sens, Primăria Vintileasca a scos la licitație pe SEAP proiectul privind „Reabilitare școală gimnazială „Regina Maria“, Corp A și B, sat Vintileasca, com. Vintileasca, jud.Vrancea“. Valoarea lucrărilor este estimată la 1.842.955 lei fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?