Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

FOTO! Ministrul Antreprenoriatului și Turismului s-a întâlnit la Consiliul Județean cu oamenii de afaceri din Vrancea

Ministrul antreprenoriatului și turismului, domnul Constantin-Daniel Cadariu, a participat astăzi la Focșani, la invitația președintelui Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma, la o întâlnire cu oameni de afaceri din județ, prefectul și subprefecții de Vrancea, parlamentari, primari din zone cu potențial turistic, reprezentanți ai asociațiilor din domeniul turistic și ai sindicatelor, pentru a dezbate o serie de aspecte referitoare la dezvoltarea județului Vrancea din punct de vedere turistic, dar și antreprenorial.

Vrem să avem o discuție sinceră cu privire la această zonă frumoasă, turistică a Vrancei, ținând cont de perspectiva națională și de fondurile europene disponibile pentru acest sector. Noi, ca administrație județeană, suntem deschiși la tot ceea ce înseamnă dezvoltarea turistică a județului Vrancea și este foarte important să colaborăm”, a declarat Cătălin Toma la debutul întâlnirii de astăzi.

Ministrul Cadariu a prezentat programele aflate în derulare de către Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului și oportunitățile de finanțare pentru dezvoltarea acestui domeniu prioritar pentru județul Vrancea și, ulterior, a răspuns tuturor întrebărilor venite din partea participanților.

Pentru acest an, intenționăm să lansăm mai multe programe pentru susținerea mediului de afaceri și a IMM-urilor: Start-Up Nation, inclusiv Start-Up pentru Diaspora, precum și un program pentru femeile antreprenor. În domeniul turistic, avem un program pentru susținerea turismului balnear, dar facem pași importanți și în ceea ce privește reglementarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor (OMD), care presupun o viziune unitară în ceea ce privește promovarea unei zone turistice”, a declarat ministrul Constantin-Daniel Cadariu. (sursă text: facebook Consiliul Județean Vrancea)

„O întâlnire cu un ministru al Guvernului României reprezintă o oportunitate reală pentru toți cei care iau parte la un astfel de eveniment. Din acest motiv am decis să-l invit la Focșani pe ministrul Constantin-Daniel Cadariu, pentru o dezbatere extrem de utilă atât antreprenorilor, cât și primarilor din zonele cu potențial turistic.

Am apreciat deschiderea fostului meu coleg din Senat, un om care și-a notat sistematic toate întrebările și a oferit răspunsuri la toate intervențiile celor din sală, nu înainte de a prezenta într-o manieră clară fiecare aspect al strategiei guvernamentale în materie de susținere a dezvoltării României din punct de vedere turistic.” (sursă text: facebook Catalin Toma)

sursă foto: Catalin Toma / Consiliul Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?