Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Construcție modulară pentru o familie din Mera a cărei casă a fost distrusă într-un incendiu

Miercuri, 13 aprilie 2022, sub conducerea prefectului Nicușor Halici, a avut loc Ședința Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

La propunerea Prefectului Județului, a fost aprobată prin Hotărâre CJSU distribuirea unei construcții ușoare din elemente modulate autorităților din comuna Mera, pentru a fi pusă la dispoziția unei familii din această localitate. Familia nu are în acest moment condiții de locuit, din cauza unui incendiu care le-a distrus casa, motiv pentru care a fost găsită această soluție temporară. Totodată, în cadrul ședinței au fost discutate aspecte care țin de modificarea unei Hotărâri anterioare a CJSU privind stabilirea unor spații de cazare temporară pentru refugiați/ persoane strămutate pe teritoriul României – la nivelul județului Vrancea.

Tot miercuri, autorități locale și județene, precum și oamenii din Dumbrăveni au fost alături de prefectul Nicușor Halici la o acțiune de plantare în comună, în zona Mănăstirii Recea. Aici, sute de puieți de molid, salcâm, plop și sălcioară au fost plantați de oameni care au înțeles că putem ajuta pentru un mediu mai curat și mai verde și că împreună putem face mai mult, pentru noi toți.

Pe această cale, Prefectul Județului mulțumește pentru implicare tuturor vrâncenilor, reprezentanților Primăriei Dumbrăveni, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Vrancea, Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea, Direcției pentru Agricultură Județene Vrancea, Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea, și ai Sistemului pentru Gospodărirea Apelor Vrancea.

Sursa text și foto: Instituția Prefectului Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?