Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Ajutor primit de șapte cetățeni ucraineni, după ce mașina cu care mergeau spre Italia s-a defectat la Valea Sării

 

ÎMPREUNĂ FACEM BINE!

Șapte cetățeni ucraineni, dintre care 4 copii, care voiau să ajungă în Italia au fost ajutați de polițiștii Secției 3 Vidra, după ce unul dintre autoturisme s-a defectat.

Intervenția mai puțin obișnuită a fost anunțată prin SNUAU 112 la ora 20.40. Conform apelului, pe DN 2 D, în zona satului Colacu, două autoturisme în care erau mai multe persoane, printre care și copii cu vârste între 6 și 13 ani, erau staționate, conducătorul unuia dintre acestea încercând să remedieze o defecțiune care nu le-a mai permis să-și continue drumul.

Cele două familii se deplasau pe DN 2 D, cu destinația Italia, când unul dintre autoturisme s-a defectat pe raza comunei Valea Sării.

Polițiștii din Vidra au fost alertați să intervină de către un bărbat din localitate care s-a oferit să le ofere cetățenilor ucrainieni curtea sa pentru a lăsa autoturismul în siguranță.

Mașina a fost lăsată în grija celui care a apelat 112 iar unul dintre colegii noștri a identificat un mecanic din zonă care le va da o mână de ajutor.

Până la remedierea defecțiunii, persoanele au fost cazate la o pensiune din apropiere.

Aceștia le-au mulțumit polițiștilor dar și celor care le-au sărit în ajutor imediat după ce nu și-au mai putut continua deplasarea.

În contextul situației dificile în care se află cei care fug în căutarea unui adăpost pentru a se afla în siguranţă, nu vom ezita să întindem o mână de ajutor semenilor noștri.

Comunicat IPJ Vrancea, 19 martie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?