Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

FOTO! CJ Vrancea reabilitează drumul județean 119 A

Consiliul Județean Vrancea reabilitează drumul județean 119 A, în localitatea Homocea, de la intersecția DN 11 Lespezi – Costișa – limită județ Bacău, pentru a face legătura dintre nordul Vrancei și zona de sud a Bacăului.

Astăzi, împreună cu vicepreședintele CJ Ionel Cel-Mare, primarul liberal din Homocea, Vasile Petrea și directorul Direcției Tehnice și Investiții din cadrul CJ, Romeo Iordache, am fost pe teren pentru a verifica lucrările care au loc pe 4 km din acest drum județean. Este prima dată în ultimii 10 ani când CJ Vrancea reabilitează tronsonul de drum respectiv.
Se lucrează la așternerea de covor asfaltic și refacerea elementelor de preluare a apelor pluviale, respectiv șanțuri și podețe, rigole, se realizează și accesurile la proprietăți. Aceste lucrări vor rezolva și problema inundării gospodăriilor la ploi mai puternice, în urma revărsării apei de pe versanți”, a declarat președintele Consiliului Vrancea, Cătălin Toma.

Valoarea lucrărilor este de 2.458.500 lei, finanțarea fiind asigurată din „Programul anual pentru lucrări de modernizare, lucrări de întreținere curentă și întreținere periodică pe timp de vară a rețelei de drumuri județene din județul Vrancea”.

Investițiile în infrastructura rutieră a județului vor continua și în acest an pentru că astfel vom revigora Vrancea din punct de vedere turistic și economic”, a mai spus președintele Cătălin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?