Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Tentativă de omor la Dumitrești; agresorul a sunat la 112 anunțând că un bătrân s-ar fi lovit la cap după ce a căzut

Sâmbătă, 12 martie a.c., ora 16:14 dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 de către un bărbat, din comuna Dumitrești, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din aceeași localitate, a suferit vătămari corporale, la nivelul capului, în urma unei căzături de la același nivel.
Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că victima prezenta *mai multe leziuni, în zona capului, provocate de un obiect tăietor *.
Totodată, polițiștii au stabilit faptul că victima ar fi fost agresată de către apelant. Persoana vătămată a fost preluată de ambulanță, în stare conștientă, și transportată la Spitalul Sfântul Pantelimon Focșani, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vrancea și ulterior de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat de magistrați, iar cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Comunicat de presă, IPJ Vrancea

14 martie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?