Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Două premii I pentru firma de exercițiu a elevilor de la Liceul Tehnologic „Eremia Grigrescu” Mărășești

Competiția națională „Din școală spre realitate prin Firma de Exercițiu” a fost organizată de Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba –Iulia, în  perioada februarie 2022, în cadrul proiectului POCU 132931 „Azi elev – mâine angajat”, participarea și jurizarea realizându-se online. Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești, reprezentat de elevii clasei a XII-a B prin firma de exercițiu DECO-DESIGN EG SRLa debutat în anul 2022 cu rezultate remarcabile, aflându-se din nou pe podiumul câștigătorilor, într-o competiție națională inedită, dedicată firmelor de exercițiu, obținând: Premiul 1 la secțiunea „Cea mai bună prezentare a firmei” și Premiul 1 la secțiunea „Cel mai bun site”.

An după an, „economiștii” coordonați de doamna profesoară Rodica Bordeiu preiau firma și duc tradiția mai departe, participând la diferite competiții unde își prezintă produsele handmade, câștigând pe lângă premii și admirația celor din jur. Obiectul de activitate al FE DECO-DESIGN EG SRL îl constituie fabricarea și comercializarea decorațiunilor handmade și a aranjamentelor florale pentru evenimente speciale din viață. „Împreună muncim și avem un țel  –  PERFORMANȚA! Experiența de a conduce direct negocierile și de a dezvolta spiritul de echipă se poate exersa cu succes numai în cadrul unui târg al firmelor de exercițiu, iar participarea la alte târguri naționale va rămâne un deziderat al liceului nostru”, a spus Andra Ursu, director general FE DECO-DESIGN EG SRL .

Prin activitățile desfășurate în firmele de exercițiu elevii au  șansa de a-și dezvolta tehnicile de negociere, abilitățile de lider, de a  realiza activități de marketing, de a afla  despre  contractele comerciale și de a ajunge să înțeleagă  mult mai bine ce implică o viață dinamică de antreprenor. Suntem PROFESIONIȘTI în domeniu, pentru că un business de succes se construiește având alături persoane MOTIVATE și IMPLICATE”, spune Petruț Cojocariu, director comercial FE DECO-DESIGN EG SRL. „Această metodă interactivă de învățare urmărește dezvoltarea spiritului antreprenorial, este o concepție modernă de integrare și de aplicare interdisciplinară a cunoștințelor, asigură condiții pentru probarea și aprofundarea practică a competențelor dobândite de noi, elevii, în pregătirea profesională. Ne așteaptă și alte competiții și concursuri. TREBUIE să fim CEI MAI BUNI”, a spus Victor Enache, director economic FE DECO-DESIGN EG SRL .

Vă invităm să vizitați site-ul firmei noastre:  https://f-e-deco-design-eg-s-r-l7.webnode.ro/

Comunicat de presă, Liceul Tehnologic ”Eremia Grigorescu” Mărășești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?