Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654

VIDEO! Flori, ceai și cafea pentru șoferițe de la polițiștii vrânceni

O ALTFEL DE ,,MISIUNE” A POLIȚIȘTILOR VRÂNCENI

A devenit deja o tradiție ca polițiștii vrânceni să desfășoare o altfel de ,,misiune”: aceea de a aduce un zâmbet pe buzele doamnelor și domnișoarelor din trafic.

Astăzi, de 8 martie, într-o zi specială în care este sărbătorită femeia în toate colțurile lumii, polițiștii rutieri din Vrancea și-au arătat aprecierea față de toate doamnele și domnișoarele participante la trafic.

Le-au oferit o floare, un ceai, o cafea, recomandări preventive alături de un zâmbet, în semn de apreciere pentru ceea ce reprezintă. Ca mamă, fiică sau ca partener de viață, ele merită zilnic toată aprecierea și respectul nostru.

În fața durerii și a deznădejdii, comunitățile s-au dovedit întotdeauna solidare, gata să întindă o mână de ajutor și să creeze o rază de speranță.

Așadar, în punctul Tișița, au fost întâmpinate doamnele și domnișoarele din Ucraina. Polițiștii vrânceni își manifestă întreaga compasiune, sprijinul și înțelegerea față de acestea, pentru curajul și puterea de a trece prin perioada greu încercată.

Speranță și încredere am simțit și noi alături de cetățenii ucrainieni pentru că astăzi am reușit ca printre lacrimi să facem să se strecoare unele dintre cele mai frumoase zâmbete.

Prin aceste activități ne dorim totodată să contribuim la siguranța rutieră, astfel încât toți participanții la trafic să ajungă cu bine la destinație.

Desigur, un gând bun se îndreaptă și către colegele, surorile, soțiile, mamele din viețile noastre, cărora le mulțumim pentru înțelegere și sprijin și le urăm să aibă parte de tot ce își doresc în această primăvară.

Tuturor femeilor din lume le dorim să fie sănătoase, puternice, încrezătoare!

Sursa text și video: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?