Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654

Jandarmeria Vrancea recrutează candidaţi pentru instituţiile militare de învăţământ

Hai și tu în echipa Jandarmeriei!
Începând de astăzi, Jandarmeria Vrancea desfășoară campania de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ.
Anul acesta sunt scoase la concurs 700 de locuri în instituțiile de învățământ care pregătesc subofițeri jandarmi, astfel:
– La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 2 celor de altă minoritate.
– La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 2 celor de altă minoritate.
Cererea-tip de înscriere se depune până pe data de 18.03.2022, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail admitere@jandarmeriavrancea.ro, iar dosarele se depun personal și în volum complet, până pe 27.03.2022, la sediul Jandarmeriei Vrancea.
Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 31.03– 06.04.2022 în centrul zonal de selecție Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, conform unei planificări ce va fi anunțată ulterior (prin postarea în timp util pe pagina de internet a unității).
Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 09.04.2022 de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice şi va consta într-un test grilă ce cuprinde subiecte din disciplina limba română, disciplina limbă străină, subiecte din legislaţia specifică Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a instituţiilor politice ale statului şi subiecte de educaţie civică şi cetăţenească, exerciţii de evaluare a capacităţii de analiză şi sinteză, precum şi exerciţii privind deprinderea raţionamentului logic.
Tematica și bibliografia de concurs sunt cele prevăzute pe site-ul celor 2 școli de subofițeri, respectiv Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni.
Testarea psihologică se va efectua conform planificării, aceasta urmând a fi comunicată ulterior ( până la data de 22.03.2022).
Sunt declarați „Admis” candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale.
Mai multe informații puteți afla accesând link-ul: http://www.jandarmeriavrancea.ro/admitere_invatamant_superior.htm sau de luni până vineri între orele 08.00-16.00 la telefon 0237/215303, interior 24535 sau 24407 Serviciul Resurse Umane. Anunțul este afișat și la avizierul unității din Focșani, str. Mărăști, nr. 2.

Sursa text și foto: Jandarmeria Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?