Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Futsal – Ciorăștiul a pierdut greu la Galați și a impresionat plăcut!

Formații

United Galați: Toniță, Păduraru – Burdujel, Araujo, O. Cireș, Crișan, A. Crăciun, Ignat, Boșneagă, Petică, Arhire, Oană, A. Cireș. Antrenor principal: F. Ignat. Antrenor secund: V. Cojoc. Antrenor portari: A. Tănăsilă.

Sportul Ciorăști: Pădure, Marin – Ion, Plugaru, Dudău, R. Crăciun, Mazilu, Hălceanu, Aramă, Vincene, Dobre, Constantin. Antrenori: Marius Cozma, principal, George Ioniță, secund.

Sportul Ciorăști a jucat sâmbătă, 5 martie, în deplasare, cu United Galați, partida din penultima etapă a turului suplimentar al Campionatului Național de futsal Liga 1. A fost a doua întâlnire în cinci zile dintre cele formații după cea din Cupa României, tot de la Galați, de la 1 martie. Ca și atunci, au terminat învingătoare gazdele, acum cu 5-0, dar scorul a luat proporții în ultimele 14 secunde ale întâlnirii, când United a trimis de două ori mingea în poarta ciorăștenilor care evoluau cu cinci jucători de câmp. Primul gol a fost înscris târziu, în minutu 17, de Araujo. Până atunci, ofensiva gazdelor nu putuse sparge defensiva foarte bine organizată a oaspeților. În pauză s-a intrat cu 1-0. În partea a doua a întâlnirii, Araujo a făcut 2-0, scor rămas neschimnat până spre final. Când mai erau șase minute de joc, Sportul a scos portarul și a jucat în cinci în câmp, decizie riscantă, dar care în alte împrejurări s-a dovedit productivă. De această dată, Tonița a aplicat prima sancțiune trimind mingea de la poarta sa în plasa celei a adversarilor și a dus scorul la 3-0. Cu 14 secunde înainte de final Oană a marcat pentru 4-0 iar înainte de expirarea timpului de joc Araujo a înscris al treilea gol al său cu un șut din terenul propriu. În declarațiile de după meci, antrenorul și căpitanul de la United au apreciat modul în care Sportul s-a apărat, oraganizarea jocului aecsteia și progresul făcut în ultima perioadă de echipa din Ciorăști.

Notă: În elaborarea comentariului, am folosit informații de pe pagina de facebook United Galați.

Marți, 15 martie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă, în ultima etapă a turului suplimentar, Sportiv Local Sportul Ciorăşti va întâlni Futsal Klub Odorheiu Secuiesc

Sursa foto, Facebook United Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?