Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Fotbal copii – Inizio Focșani, campioană la grupa 2015, la ”Brașov Indoor Cup – Balkan Elite”

  • CSM Focșani 2007, copii născuți în 2012, locul 4

Echipa de copii născuți în 2015 de la Inizio Focșani a participat în perioada perioada 25-27 februarie, la turneul ”Brașov Indoor Cup – Balkan Elite” pe care l-a terminat pe primul loc. În grupă, focșănenii antrenați de Ionel Cristinel și Rodinel Stan au trecut cu 10-1 Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 6-1 de Luceafărul 2010 Cluj-Napoca. În sferturile de finală Inizio a eliminat cu 2-1 pe FC Brașov în semifinală, cu 3-2 pe Inter Sibiu, pentru ca în finală să se impună cu 2-1 în fața Zamsport București. Campionii de la Inizio au avut și cel mai bun jucător al turneului, Teodor Dumitrache. Lotul cu care clubul focșănean a evoluat la Brașov a fost alcătuit din Darius Hristea, Luca Cursaru, Sergiu Lechea, Levin Toader, Eric Toader, David Arghir, Denis Burlacu, Ștefan Lemnaru, Marius Cristian, Teodor Dumitrache. Postare după turneu pe pagina de facebook Inizio Focșani: ”Felicitări, copii! Sunteți minunați! Mulțumim părinților pentru susținere!”

La aceeași competiție, echipa de copii născuți în 2012 a CSM Focșani 2007, antrenați de profesorul Gică Mihai, s-a clasat pe locul al patrulea, din 32 de formații participante. Puștii de la CSM 2007 au avut ca parteneri de întrecere în grupă pe cei de la Fotbal Club Brașov, Progresul București și Viitorul Argeș. Partida cu Fotbal Club Brașov s-a terminat la egalitate, 1-1, cea cu Viitorul Argeș a fost pierdută cu 0-3, dar focșănenii s-au impus cu 6-1 în meciul cu Progresul București. În șaisprezecimi, CSM Focșani 2007 – Kinder Sângiorgiu de Mureș, 1-0, în optimi, CSM 2007 – Juniorul Suceava 1-0. Focșănenii au întâlnit în semifinală pe FCSB cu care au terminat la egalitate, 0-0, dar au pierdut la lovituri de departajare, 0-2. Istoria s-a repetat în finala pentru locurile 3-4, jucată în compania FC Argeș Pitești, terminată cu 2-2, dar adjudecată de piteșteni cu 4-3 după lovituri de departajare. CSM Focșani 2007 s-a clasat pe locul 4, însă a dat portarul turneului, Marius Zăgan.

Lotul cu care profesorul Gică Mihai a participat la competiția de la Brașov: Zăgan, Ionescu – 1 gol în turneu, Nistor – 1, Toroc, Petra, Vrabie. Bălănică – 2, Georgescu – 1, Diaconu – 4, Grosu.

După turneu, profesorul Gică Mihai a declarat pentru pagina de facebook CSM Oficial: ,,Am reprezentat cu bine culorile clubului nostru. Acesta este cel mai puternic turneu juvenil din țară, unde au fost prezente aproape toate cluburile mari. Avem o echipă frumoasă, talentată și dornică permanent de progres. Suntem pe drumul cel bun și viitorul nostru sună foarte bine!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?