Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO: „Antreprenori pentru viitor”, la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”

„Profesionalism și colegialitate”. Este deviza sub care elevii de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” și Colegiul Tehnic „V. D. Cotea” din Focșani și-au promovat firmele de exercițiu. Activitatea, care s-a desfășurat vineri, 25 februarie, la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, face parte din proiectul interșcolar Antreprenori pentru viitor.

Scopul acestei acțiuni l-a reprezentat realizarea unui schimb de experiență și de idei între elevii de la cele două colegii, de la diferite specializări: tehnician în turism, tehnician în protecția mediului, tehnician gastronom, tehnician în activități economice, tehnician veterinar și tehnician în industria alimentară.

Prin expunerea produselor în standuri proprii și prezentarea activităților desfășurate de firmele de exercițiu, elevii și-au dovedit buna pregătire profesională, capacitatea de a colabora și disponibilitatea de a lucra în echipă.

Coordonatorii activității au fost directorii și cadrele didactice care predau discipline tehnice, de la cele două licee focșănene.

Prof. Cezarina Nicodei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?