Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Lansarea proiectului „Dezvoltarea societății EPURE STIL CONSTRUCT S.R.L.”

Anunț de presă

Data 15 Ianuarie 2022

Lansarea proiectului Dezvoltarea societății EPURE STIL CONSTRUCT S.R.L.”

EPURE STIL CONSTRUCT S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea societății EPURE STIL CONSTRUCT S.R.L.”, cod SMIS 138286, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2:”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2:“Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”/2.2.IMM – “Relansare Sud-Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia.”

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Perioada de implementare a proiectului este de 43 de luni, respectiv între data 01.05.2020 și data 30.11.2023.

Valoarea totală a proiectului este de 7.889.197,82 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4.793.628,90 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie crearea unei unități noi prin dotarea cu echipamente a locației de implementare și autorizarea activității, respectiv lucrări de tâmplărie și dulgherie – cod CAEN 4332 la noul punct de lucru al societății, acest lucru fiind posibil prin achiziția de echipamente performante pentru activitatea ce se va desfășura ca urmare a implementării proiectului.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Prin prezentul proiect de investiții, societatea are în vedere crearea unei unități noi prin dotarea cu echipamente a locației de implementare și autorizarea activității, respectiv lucrări de tâmplărie și dulgherie – cod CAEN 4332 la noul punct de lucru, acest lucru fiind posibil prin achiziția de echipamente performante pentru activitatea ce se va desfășura ca urmare a implementării proiectului. De asemenea, societatea dorește să realizeze investiții necesare dezvoltării firmei, prin oferirea de servicii calitative, utilizând și măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător și de creșterea a eficienței energetice. Această investiție va contribui la adaptarea activității societății la cerințele actuale, la alinierea serviciilor realizate la cerințele de calitate și performanță impuse de UE și de piața de desfacere. Absorbția de forță de muncă de pe plan local prin angajarea unei persoane din categoria defavorizată.

2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț initial, privind semnarea contractului de finanțare și a unui anunț final, privind diseminarea rezultatelor proiectului și întocmirea de materiale publicitare.

3. Certificarea Sistemului de Management ISO 9001:2015, certificarea procesului și participarea la târgul internațional de specialitate.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: Ștefan EPURE

Funcţie: Administrator

Telefon: 0733.965.450, e-mail: epurestilconstruct@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?