Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Invitații la Teatrul Pastia: „Omul cu mârțoaga‟, „Măscăriciul‟, „Steaua fără nume‟ și „Clătite cu minciuni‟

Unul dintre cele mai bune tratamente pentru stres este umorul. În cazul în care încă nu v-ați făcut prea multe planuri pentru lunile ianuarie și februarie în materie de petrecere a timpului liber, este bine de știut că Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia‟ Focșani a pregătit câteva spectacole de excepție.

Luni, 17 ianuarie, la ora 19:00, pe scena teatrului din Focșani va sosi „Omul cu mârțoaga‟, o poveste de George Ciprian, în regia lui Dan Tudor, scenografia aparținându-i Corinei Grămoșteanu. „V-am pregătit o infuzie de comedie ca-n vremurile bune ce beneficiază 100% de o distribuție mare: Dan Tudor, Marius Bodochi, Adrian Păduraru, Gabriel Fătu și putem continua tot cu nume ce încântă publicul. Iată care este povestea: «Chirică este un modest funcționar public (un arhivar) care iubește foarte mult animalele, mai ales caii. Datorită pasiunii sale, cumpără un cal de curse, mârțoaga Faraon al V-lea, care ajungea mereu pe ultimul loc la linia de sosire. Împotriva tuturor, a societății și a familiei, acesta crede în calul său și nu-l înstrăinează indiferent de costuri». Ce se va întâmpla pe scenă, câte valuri de râs vor brăzda sala teatrului și cât de bine o să vă facă un spectacol de zile mari, o veți spune chiar dumneavoastră după reprezentația-eveniment… doar să veniți. Spectacolul va avea loc luni, 17 ianuarie 2022, în sala teatrului, la ora 19:00. Prețul unui bilet este 100 de lei. Informații și rezervări la: 0731 021 769‟, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Teatrului Municipal Focșani.

Joi, 27 ianuarie, la ora 19:00, publicul focșănean se va putea întâlni cu Horațiu Mălăele care „revine pe scena municipalului cu un spectacol istoric. Nu pierdeți ocazia unui regal actoricesc ce se anunță evenimentul începutului de an. «Măscăriciul» vă așteaptă pe 27 ianuarie 2022, la ora 19:00 în sala teatrului. Prețul unui bilet este 120 de lei‟, se mai arată pe pagina de Facebook a Teatrului Municipal Focșani.

Luna februarie vine cu o surpriză plăcută pentru iubitorii de teatru – premiera spectacolului „Steaua fără nume‟ de Mihail Sebastian, miercuri, 2 februarie mai exact. „Steaua fără nume‟ este „un spectacol muncit de trupa actorilor focșăneni la care se adaugă Florin Kevorkian. Este o minune 100% marca T.M.F ce încearcă să ajungă la sufletele dumneavoastră nu doar ca noutate a anului, ci drept dar mult așteptat de publicul focșănean. Dacă clasicul se mai poartă și este încă dorit de cei care știu că teatrul înseamnă mult mai mult decât impun pretențiile vremurilor actuale, vă îndemnăm să poposiți în sala de spectacol în luna februarie dintr-un singur motiv, ca să începeți anul bine. Spectacolul va avea loc la ora 19:00, iar prețul unui bilet este 50 de lei‟, au precizat reprezentanții Teatrului Municipal Focșani.

Cine are poftă de „Clătite cu minciuni‟ poate veni miercuri, 16 februarie, la ora 19:00 la Teatrul Municipal Focșani. „Nu știm cât de gurmanzi sunteți, dar, după sărbători, un desert teatral n-ar strica nimănui. Am pregătit un spectacol care aduce spre hazul dumneavoastră soți geloși, soții «nevinovate», aventuri politice la cel mai înalt nivel și un salvator mincinos. Deznodământul poate părea previzibil, dar până la a trage o concluzie vă îndemnăm să fiți martorii unei premiere cu peripeții. Prețul unui bilet este 100 de lei‟, au mai transmis reprezentanții Teatrului Municipal Focșani.

Pentru mai multe informații și rezervări puteți suna la numărul de telefon: 0731 021 769.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?