Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Prostituată tâlhărită de doi bărbați – unchi și nepot. I-au luat banii, țigările și poșeta

Doi bărbați – unchi și nepot originari din județul Covasna, au fost trimiși în judecată în stare de arest pentru tâlhărie, victima acestora fiind o femeie care practica prostituția pe raza municipiului Focșani. Inculpații au fost arestați în noiembrie 2021, după ce inițial au fost reținuți pentru 24 de ore. Procurorii au solicitat arestarea acestora dată fiind gravitatea faptei comise, cu atât mai mult cu cât unul dintre inculpați mai este cercetat într-un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântul Gheorghe.

Fapta acestora a fost comisă în octombrie, când au atras o femeie din Popești care oferea servicii sexuale contra cost și i-au sustras acesteia prin violență bunurile pe care le avea asupra sa: 400 de lei, un pachet de țigări și o poșetă. Cei doi au dus-o pe femeie pe un teren viran din extravilanul comunei Milcovul, au imobilizat-o și i-au luat ce avea asupra ei, după care au lăsat-o acolo. Din ce a reieșit în timpul cercetărilor, în ziua respectivă, cei doi s-au înțeles să dea impresia că unul dintre aceștia ar avea nevoie de serviciile femeii, astfel că în mașina cu care au ajuns la Milcovul era la vedere doar un inculpat, în timp ce al doilea se ascunsese în portbagaj. Abia ajunși în zona unui canal, din portbagaj a ieșit și cel de-al doilea bărbat și, în timp ce femeia a început să strige după ajutor, unul dintre ei a lovit-o în abdomen și i-a scos din buzunarele gecii banii, telefonul și țigările.

În timpul anchetei a reieșit că cei doi inculpați au acționat premeditat, fiind convinși că femeile care practică prostituția nu fac plângere la poliție în cazul în care sunt agresate sau tâlhărite. Această situație a fost confirmată de altfel de un cunoscut al celor doi, căruia i se propusese să participe la presupuse tâlhării de acest fel, ba chiar inculpații i se lăudaseră cu fapta comisă pe 29 octombrie. Inculpații au recunoscut selectiv acuzațiile, anume că amândoi doreau să întrețină relații sexuale, însă nepotul s-a ascuns în portbagaj în ipoteza în care femeia nu ar fi fost de acord să meargă cu amândoi. De altfel, varianta acestora a fost că unchiul a plătit-o pe femeie cu 50 de lei, însă după ce aceasta nu a vrut să întrețină relații sexuale și cu nepotul, i-au luat banii. Pe lângă tragerea la răspundere penală a celor doi, femeia s-a constituit și parte civilă cu 800 de lei. În timpul anchetei, cei doi inculpați au făcut la rândul lor plângere împotriva părții vătămate, pentru inducere în eroare a organelor judiciare, în cazul acestei fapte fiind format un dosar separat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?