Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO! PSD Vrancea și-a mutat sediul. Președintele interimar, deputatul Halici: „Îți schimbi locul, îți schimbi norocul”

Organizația Vrancea a Partidului Social Democrat nu mai funcționează în sediul din Focșani, strada Republicii 13. Clădirea aparține domeniului public al județului Vrancea, iar contractul de închiriere a expirat anul trecut. Președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, a solicitat încheierea unui nou contract pe perioada mandatelor de parlamentari ai PSD.  Conform Legii 96 din 2006, privind statutul deputaților și senatorilor, autoritățile publice au obligația de a pune la dispoziție sedii pentru birourile parlamentare. Consiliul Județean a votat închirierea doar până la 31 decembrie 2021, dar ulterior nu au mai fost prelungite contractele. În fostul sediu al PSD Vrancea se vor muta instituții din subordinea Consiliului Județean.

PSD Vrancea funcționează acum într-un sediu nou, situat pe Bulevardul Independenței din Focșani. Într-o conferință de presă susținută astăzi, președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici a precizat că organizația „constă în valoarea oamenilor, a primarilor, a consilierilor județeni, municipali, locali, a tuturor membrilor și simpatizanților. Cine știe, poate că va funcționa și la noi zicala „Îți schimbi locul, îți schimbi norocul” și altfel vor merge lucrurile. Abordarea noastră va fi una orientată către vrânceni, către români, către nevoile lor și către îndeplinirea obiectivelor asumate atât ca parlamentar, cât și ca membri ai unei coaliții care astăzi guvernează România”.

Consiliul Județean, a precizat deputatul Nicușor Halici, mai are în proprietate și alte imobile. Unul este pe strada Cuza Vodă din Focșani, unde își desfășoară activitatea un partid politic. Este vorba despre sediul ALDE Vrancea, având 146 de metri pătrați. Nefiind însă partid parlamentar, Consiliul Județean nu are obligația să-i pună totuși la dispoziție un sediu, președintele interimar Nicușor Halici sperând ca administrația județeană să aplice aceeași unitate de măsură cu cea aplicată PSD Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?