Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO! 22 de șoferi amendați în doar câteva ore, într-o acțiune a polițiștilor vrânceni, vizând consumul de alcool sau substanțe interzise, la volan

 

ACȚIUNE PENTRU PREVENIREA ACCIDENTELOR RUTIERE CAUZATE DE CONSUMUL DE ALCOOL SAU SUBSTANȚE INTERZISE LA VOLAN

Vineri, începând cu ora 16.00 și până la ora 00:00, polițiștii rutieri din Vrancea au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier din județ, pentru prevenirea accidentelor cauzate de consumul de alcool sau substanțe interzise la volan.

Au fost efectuate peste 100 de controale fiind constatate cu această ocazie 22 de contravenții în valoare totală de 22755 lei.

Pe parcursul acțiunii, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier, 5 permise de conducere au fost reținute, 2 dintre acestea fiind pentru consum de alcool la volan.

Totodată, pentru inspecția tehnică expirată polițiștii au reținut 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul activităţilor desfăşurate la nivelul judeţului Vrancea, poliţiştii rutieri au verificat aproximativ 80 de conducători de vehicule prin testări cu aparatul etilotest sau drugtest.

Activitățile desfășurate au ca scop reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau substanțe interzise la volan.

DROGURILE ȘI ALCOOLUL VĂ SCHIMBĂ DESTINAȚIA!

În cazul în care sesizați comportamente ciudate în trafic, apelați 112! Persoana respectivă poate reprezenta un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Comunicat IPJ Vrancea, 9 ianuarie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?