Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Baschet, Liga Națională – Meci greu pentru focșăneni!

  • BC CSU Sibiu – CSM Focșani 2007 astăzi, 10 ianuarie, de la ora 18:00; meciul va fi transmis în direct de Digi Sport

Baschetbaliștii focșăneni vor avea astăzi, de la ora 18:00, în Sala Transilvania din Sibiu o partidă grea și importantă. Grea pentru că vor întâlni o formație intrată în forma care îi permitea în campionatul trecut să termine sezonul regulat pe locul 3 al campionatului Ligii Naționale. Și care a câștigat patru din ultimele cinci partide din actualul campionat, ultima, în deplasare, la Pitești! Importantă, pentru că o victorie îi poate consolida locul 9, pe care se afă acum, în timp ce o înfrângere o poate coborî până pe unul dintre locurile 11 sau 12. Formația antrenată de profesorul Petruț Mihai a avut marți, 4 ianuarie, o prestație remarcabilă în fața puternicei grupări a U BT Cluj-Napoca! Cu întregul lot valid, focșănenii au etalat un joc de bună calitate și s-au ridicat în multe rânduri la nivelul campionilor de la Cluj-Napoca. La Sibiu, astăzi, oaspeții pot obține victoria dacă vor repeta în Sala Transilvania prestația pe care au avut-o marți, 4 ianuarie, în Sala Polivalentă din Focșani!

LPS Focșani are echipă și în competiția U 19!

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Focșani va avea echipă și în Campionatul Național U 19! Competiția va avea loc sub formă de turnee, începând cu 12-13 februarie. În campionat s-au înscris 10 formații – ACS Ralph Brașov, LPS Focșani, CSM Ploiești, CN Aurel Vlaicu București, CSȘ Tulcea, BC Leii București, CSȘ Buzău, CSȘ Târgoviște, CSȘ Gheorgheni și CS Dinamo București.

Liceul focșănean are echipă și în Campionatul U 20, cu 9 participante și în care LPS are 3 victorii și o înfrângere, următoarea sa partidă urmând să aibă loc în Sala Polivalentă, la 26 ianuarie, în compania ultimei clasate, ABC Laguna București. LPS Focșani va avea, practic, aceeași echipă în ambele competiții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?