Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Deși avea permisul de conducere suspendat, o femeie din Vânători a fost prinsă la volan, între Suraia și Biliești

Femeie  depistată în trafic, conducând cu permisul suspendat

În cursul nopții trecute, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat în trafic o femeie care conducea fără permis.

În jurul orei 01.25, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe Drumul Județean 204 D, din direcția Suraia către Biliești. Autoturismul era condus de o femeie, de 52 de ani, din comuna Vânători iar în urma verificărilor s-a constatat că are dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

Cercetările sunt continuate de către polițiști  în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Depistat la volan, fără permis de conducere

 La data de 6 ianuarie a.c., ora 22:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat pe raza comunei Tâmboești, un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Buletin de presă al IPJ Vrancea, 7 ianuarie 2022

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?