Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Sărbătorile de iarnă la Grădinița Scînteia, Jariștea

Grădinița este primul mediu instituționalizat care i se arată copilului, iar educația preșcolară devine un instrument prin care acesta reușește să se adapteze, să cunoască, să socializeze, să își formeze priceperi, deprinderi, cunoștințe și competențe. În preajma sărbătorilor de iarnă, la Școala Gimnazială Jariștea – Structura Grădinița cu Program Normal Scînteia, reprezentată de director, prof. Vrînceanu Mirică și prof. înv. preșc. Șerbu Georgiana Alexandra s-au derulat diferite proiecte educaționale care au presupus parteneriate între instituții, cu scopul de a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor.

Astfel, prin implicarea instituțiilor Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Focșani, reprezentată de director, prof. Isac Vasilica, prof. înv. preșc. Damaschin Claudia Loredana și Șerban Mariana, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 17, reprezentată de director, prof. Dumitrache Ionica și cadrele didactice din instituție și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 13 Focșani, reprezentată de director, prof. Nițu Andreea și prof. înv. preșc. Lungu Laura, s-a realizat o activitate de donare de dulciuri, rechizite, jucării copiilor de la Grădinița cu Program Normal Scînteia.

Astfel de activități fac parte din Strategia Națională de Acțiune Comunitară propuse de instituțiile numite și contribuie la consolidarea parteneriatelor educaționale, realizarea importanței educației asupra copiilor, precum și la formarea unor sentimente de empatie, bunătate și respect încă de timpuriu.

Dorim să mulțumim cadrelor implicate în proiectele educaționale „Dar cu dar ne aduce mai aproape!”, „Să ne ajutăm în prag de sărbători!” și „Dăruim din suflet”. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, prin echipa de inspectori: Inspector Școlar General, prof. Gabriela Daniela Marchitan, Inspector Educație Timpurie, prof. Mihaela Dogaru, Inspector Învățământ Particular și Alternative Educaționale, prof. Claudia Codrescu, Inspector Minorități Naționale și Educație Permanentă, prof. George Panțica, cărora le mulțumim pentru implicare, devotament și promptitudine. Sărbători binecuvântate și multă sănătate tuturor!

Autor: prof. Șerbu Georgiana Alexandra

Școala Gimnazială Jariștea – Structura Grădinița cu Program Normala Scînteia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?