Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Futsal, Liga I – Ultimul meci din an pentru ciorășteni!

  • Sportul Ciorăști – Luceafărul Buzău sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 16:00, în Sala Polivalentă din Focșani

Echipa de futsal de Ligă I a Sportului Ciorăști va încheia returul campionatului 2021-2022 – și sezonul regulat – pe teren propriu. Sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 16:00, în Sala Polivalentă din Focșani merituoasa formație vrânceană va juca în compania Luceafărului Buzău în fața căreia, în tur, la 26 octombrie, a pierdut cu 1-2. Față de echipa care a pierdut la Buzău, Sportul și-a întărit lotul și în acest moment are argumente sportive de calitate pentru a pretinde – și a obține – sâmbătă victoria. Cu încă trei puncte, ciorăștenii ar urca pe poziția a cincea a clasamentului, cu un punct peste buzoieni și ar încheia anul într-o postură pe care puțini dintre cunoscătorii în ale futsalului și-o imaginau la începutul campionatului. Așa cum a arătat în cea mai recentă evoluție în Polivalentă, când a întrecut în mod spectaculos pe galonata United Galați, Sportul Ciorăști a început să joace ca o adevărată echipă de futsal, a învățat să-și gospodărească bine agoniseala și să valorifice la fel de bine situațiile de gol pe care și le creează. Cred că la fel se va întâmpla și în partida pentru locul 5 cu Luceafărul Buzău de mâine.

Sâmbătă, 11 decembrie, Sportul a jucat în deplasare cu CSR CFR Timișoara. A pierdut cu 1-4 (1-3). Într-o declarație de după meci, dată pentru timisplus.ro, antrenorul Ciorăștiului, Marius Cozma, spunea că Un obiectiv personal ar fi să trecem peste Buzău”. ”Etapa viitoare avem acasă la Focșani și sper să câștigăm”, a mai spus antrenorul Sportului căruia îi doresc să i se împlinească speranța! În aceeași declarație, Marius Cozma a anunțat și un viitor transfer cu care să întărească echipa pe care o antrenează: Robert Vîrlan, de la CFR Timișoara.

Partida de sâmbătă din Polivalentă va putea fi urmărită de spectatori în condițiile prevăzute în Hotărârea de Guvern 112 din 07.12.2021:  ”până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție”. Participarea va fi permisă ”doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?