Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Licitația Caritabilă a Brazilor de Crăciun, organizată la Adjud în beneficiul copiilor cu dizabilități de la Centrul Sf. Stelian

11 brazi unici – creați și anul acesta în beneficiul copiilor și tinerilor care frecventează Centrului de Zi pentru Recuperarea Copiilor cu Dizabilități ”Sf. Stelian” (fostul C.A.R.T.H.A.)

La inițiativa dlui Florin Nechifor – primar al Municipiului Adjud – și cu sprijinul dnei Loredana Dascălu, director al Direcției de Asistență Socială Adjud, organizăm pentru al doilea an consecutiv Licitația Caritabilă a Brazilor de Crăciun! Dacă doriți să licitați pentru oricare dintre brăduți, lăsați un comentariu cu prețul oferit la fotografia bradului de Crăciun preferat.

( n.r. Toate cele 11 fotografii, unde puteți licita, pot fi văzute la acest link:  https://www.facebook.com/109707783706566/posts/618138729530133/  )

Licitația se va încheia pe 23 decembrie. 

Creați și dăruiți de copiii îndrumați de cadrele didactice de la școlile din Adjud, Homocea, Păunești, Pufești sau Golești, brăduții din acest an vor ajuta la pictarea pereților holurilor și cabinetelor Centrului de Zi pentru Recuperarea Tinerilor cu Dizabilități ”Sf Stelian”.
Copiii care beneficiază de programele de recuperare ale centrului se vor bucura, astfel, de o atmosferă pozitivă, prietenoasă și de o stare de spirit ce va crește eficiența terapiilor de recuperare.

Felicitări și mulțumiri, deopotrivă copiilor și cadrelor didactice! Felicitări, tuturor, pentru implicare și dăruire!

sursă foto și text: Primăria Municipiului Adjud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?