Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

UPDATE! Gravidă în 7 luni, operată de urgență după ce s-a înjunghiat în abdomen. Fătul nu a supraviețuit

O femeie de 36 de ani, gravidă în luna a VII-a, din Vrîncioaia, a ajuns azi noapte în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani, fiind supusă unei intervenții chirurgicale de urgență. Femeia prezenta o plagă înjunghiată în abdomen, atât de adâncă, încât ajunsese până la uter. La momentul în care a ajuns la spital, în jurul orei 23.30, femeia era în șoc hemoragic, iar concluzia preliminară a fost că fătul se oprise din evoluție. În urma intervenției chirurgicale, mama a fost totuși salvată, iar în acest moment se află sub supraveghere medicală, la secția ATI. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE! „La data de 13 decembrie a.c., ora 21.36, am fost sesizați prin 112 cu privire la un conflict în familie, pe raza comunei Vrâncioaia. Din primele verificări efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici a rezultat faptul că în urma unor neînțelegeri în familie, femeia, care era însărcinată, ar fi luat un cuțit din bucătărie, cu care s-ar fi înjunghiat în abdomen. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. În prezent, se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate și încadrării juridice a faptei.” (Comunicat IPJ Vrancea)

UPDATE 2 ! Ancheta este în curs în cazul femeii gravide în luna a 7-a, din Vrâncioaia, care s-ar fi înjunghiat singură în abdomen, ceea ce a dus la moartea fătului. Momentan, mărturiile celor prezenți la incident confirmă această variantă, însă mai multe detalii se vor cunoaște după autopsie dar și după expertizarea femeii. Inițial, dosarul a fost înregistrat ca fiind unul de lovire, dat fiind că a fost anunțat un conflict între cei doi parteneri. Ulterior, după primul apel efectuat de tatăl femeii de 36 de ani, și partenerul acesteia a anunțat prin 112 că aceasta s-ar fi înjunghiat singură în abdomen, cu un cuțit de bucătărie. Cei doi mai au copii, din alte relații, care de asemenea au arătat că femeia este cea care și-a făcut singură rău. De altfel, surse din cadrul anchetei ne-au precizat că aceasta este cunoscută cu antecedente psihiatrice, astfel că orice variantă este luată în considerare în acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?