Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Minifotbal, turneu în Polivalenta focșăneană. Star Brăila a câștigat Junior Cup – Expert Medical, Autovip!

Sala Polivalentă din Focșani a fost duminică, 12 decembrie, de dimineața până seara, sub ocupația a nouă echipe de copii U 8, care și-au disputat trofeul cu care a fost dotată Junior Cup – Expert Medical, Autovip, competiție organizată de clubul de fotbal Covaci Juniori Focșani împreună cu Clinica Expert Medical și Autovip, cu sprijinul DJST Vrancea. A fost o revărsare a bucuriei de a juca fotbal pe care micuții fotbaliști de la LPS Focșani, Kinder Brăila, Juniorul Bârlad, Real Galați, Savi Sport Ploiești, CS Covaci Junior Focșani, Stars Brăila, FC Delta Tulcea și Real Galați au adus-o în sală. La capătul unei zile cu jocuri foarte disputate, au avut loc finalele care s-au încheiat cu rezultatele: pentru locurile 7-8, Real Galați 2 – Juniorul Bârlad 0-3; pentru locurile 5-6, Covaci Junior Focșani – LPS Focșani 0-1; pentru locurile 3-4, Real Galați – Delta Tulcea 0-1. Finala care a desemnat câștigătoarea turneului a opus două echipe din Brăila, Kinder și Star. A câștigat Star, cu 2-0!

Clasamentul final: 1: Star Brăila; 2. Kinder Brăila, 3. Delta Tulcea; 4. Real Galați; 5. LPS Focșani; 6. Covaci Junior Focșani; 7. Juniorul Bârlad; 8. Real Galați roșu; 9. Savi Sport Ploiești

Organizatorii au acordat premii speciale pentru cel mai tehnic jucător, lui Nicholas Samoilă, de la LPS Focșani și cel mai bun portar, lui Tudor Karamihai, de la Delta Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?