Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Copiii Centrului de zi Dănuț au primit cadouri de la Electrica

Copiii Centrului de zi Dănuț din Broșteni au primit cadouri, alimente și bradul de Crăciun în urma unei campanii derulate de compania Distribuție Energie Electrică România (DEER), din cadrul Grupului Electrica. Campania internă “Crăciun în culori. Pictăm și desenăm pentru cei mai puțin norocoși” este parte a programului „Distribuim energie și fapte bune” organizat de DEER. În cadrul acestei campanii, mai mulți copii au realizat lucrări artistice cu tema “Crăciun“, iar angajații companiei au licitat online lucrările realizate. „Fondurile colectate în urma campaniei au fost dublate de către Distribuție Energie Electrică Romania și astfel, prin aportul tuturor, au fost susținute 4 cauze, alese dintre propunerile angajaților, care au devenit “distribuitori de fapte bune””, se arată într-un comunicat al DEER. Cauzele alese sunt:

Secția de Oncopediatrie din cadrul Spitalului Județean Mureș – unde au fost dotate cu televizioare 4 saloane, au fost achiziționate cadouri personalizate, în funcție de vârstă, pentru cei 30 de copii internați, alături de un frumos brad de Crăciun. De asemenea, a fost dotată camera de joacă și terapie cu materialele necesare, precum și cu echipamente medicale de recuperare pentru pacienții post chimioterapie. A fost aprovizionată secția cu produse de igienă, precum și cu un necesar de rezervă de medicamente, pentru situatii de urgență.

Centrul de zi Dănuț – Broșteni, jud Vrancea, unde au fost distribuite cadouri, alimente și bradul de Crăciun pentru cei 45 de copii aflati în evidența centrului.

Cea de-a treia cauză vizează suținerea tratamentului medical pentru un copil, în vârstă de numai 6 luni, care suferă de o malformație congenitală, fiind necesare mai multe intervenții chirurgicale la clinici specializate din străinătate.

Cea de-a patra cauză este proiectul ambițios inițiat de DEER – zona Muntenia Nord, prin care este construită o casă pentru doi copii din Ploiești, rămași orfani, crescuți, în prezent, de bunici, în condiții foarte dificile. Unul dintre copii este un elev silitor al Școlii Profesionale din cadrul Liceului Energetic Ploiești.

Tot în cadrul programului Distribuim energie și fapte bune”, alături de CERT-Transilvania a fost dezvoltată campania umanitară “Moș Crăciun pentru toți copiii”, prin care 140 de copii cu situație materială precară, care locuiesc în zone izolate, greu accesibile din Munții Apuseni, vor primi cadouri de Crăciun. De asemenea, DEER s-a alăturat și campaniei de tip SHOEBOX, organizată tot de către CERT-Transilvania, alături de alte companii, prin care aproximativ 700 de copii din școlile și grădinițele din mediul rural din Munții Apuseni, dar și din centrele de plasament de la Dumbrava și Jibou, vor primi cadouri de Crăciun.

Distribuţie Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, este cel mai important operator național de distribuţie a energiei electrice care acoperă 18 judeţe din trei zone geografice, reprezentând 40,7% din teritoriul României.

Compania își desfășoară activitatea în județele Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Galați, Harghita, Maramureș, Mureș, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Sălaj și Vrancea, având o arie de operare de 97.196 kilometri pătrați. Cu o tradiție de peste 120 de ani, DEER oferă servicii pentru peste 3,8 milioane de utilizatori, prin intermediul unei rețele de distribuție de aproximativ 198.988 kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?